Νίκος Τσαμπαρλής: «Ευχαριστούμε τους Αλιμιώτες»




(alimos.com)

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Αλίμου στο κάλεσμα  αλληλεγγύης του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Τσαμπαρλή και του συνδυασμού  «Άλιμος Όλοι Μαζί».


 

Από νωρίς το πρωί ομάδες συνεργατών του συνδυασμού βρίσκονταν έξω από τα κεντρικά super market του Δήμου, ενημέρωναν προφορικά και με έντυπο υλικό τους εισερχομένους πελάτες και συγκέντρωναν  κατά την έξοδο τις προσφορές αγάπης .  Η όλη προσπάθεια ήταν άρτια οργανωμένη. Οι προσφορές συγκεντρώνονταν επί τόπου σε καρότσια, με αυτοκίνητα μεταφερόντουσαν στα γραφεία του συνδυασμού στην οδό Θουκυδίδου και γινόταν ο διαχωρισμός και η συντήρηση των ευπαθών προϊόντων.  Άλλες ομάδες συγκέντρωσαν προσφορές από την λαϊκή και μέχρι το απόγευμα τα προϊόντα είχαν κατακλύσει τόσο το γραφείο όσο και το πεζοδρόμιο. Με το πέρας της διαδικασίας της συγκέντρωσης, οι εκατοντάδες σακούλες φορτώθηκαν σε φορτηγό για την μεταφορά τους στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα. Για την μεταφορά και λόγω του πλήθους των προϊόντων απαιτήθηκαν δύο δρομολόγια.

Πάνω από τριάντα εθελοντές εργάστηκαν για την επιτυχία της προσπάθειας, ενώ συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άγνωστου δημότη, ενός νεαρού όχι πάνω από 25 -26 ετών, ο οποίος, σε κεντρικό super market της Λ. Καλαμακίου, ενημερώθηκε με το έντυπο, μπήκε στο κατάστημα και μετά από λίγο βγήκε με ένα καρότσι γεμάτο και μία σακούλα. Πλησίασε τους εθελοντές, άφησε το γεμάτο καρότσι και έφυγε με την σακούλα.

Η πρωτοβουλία είναι άξια συγχαρητηρίων για δύο λόγους. Είναι μια πράξη αλληλεγγύης αλλά επίσης με την μεσολάβηση της εκκλησίας δεν επιδιώκεται από τον «ευεργέτη» να έχει φυσική επαφή ή γνώση του «ευεργετημένου».

 

Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η προσπάθεια θα επαναληφθεί στις 14 Δεκεμβρίου για τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. Καλή συνέχεια…

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.