Κάρτα Γονέα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας




Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τον Ιανουάριο του 2013 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας έχει δημιουργήσει για τα μέλη του την «Κάρτα Γονέα». Με τη συγκεκριμένη κάρτα εκατόν πενήντα (150) περίπου οικογένειες έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις ή ειδικές τιμές, στην παρούσα φάση σε πάνω από 30 επιχειρήσεις, σε όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας (εστιατόρια, ένδυση, ξενοδοχεία, έπιπλα, γυμναστήριο, διαγνωστικό κέντρο, μαθήματα ξένων γλωσσών κλπ), ο κατάλογος των οποίων είναι ανηρτημένος στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.3ds.edu.gr και συνεχώς ανανεώνεται . 

Προσκαλούμε όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν χωρίς κανένα κόστος στο συγκεκριμένο εγχείρημα καθώς θα απευθύνονται σε ένα σημαντικό αριθμό καταναλωτών ο οποίος διαρκώς αυξάνεται.
Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των υπολοίπων Σχολείων του Δήμου μας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, η αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα κοινωνικοοικονομική περίοδο που διάγουμε. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός ακόμη ισχυρότερου συνόλου θα αποβεί τόσο προς όφελος των οικογενειών ως καταναλωτές όσο και προς όφελος την τοπικής επιχειρηματικότητας.
Υπεύθυνος του εγχειρήματος είναι ο Γραμματέας του ΔΣ κος Ιωάννης Μάρκου ([email protected]) όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιεσδήποτε πληροφορίες.

Με τιμή

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ντίνα Σαρπάκη                                  Ιωάννης Μάρκου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.