«Athens Motor Show 2013» στο Ελληνικό – (Γενική Είσοδος: 5 ευρώ)




Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό η Έκθεση Αυτοκινήτου «Athens Motor Show 2013», που πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Λ. Ποσειδώνος) – με δωρεάν άνετο Parking – και θα διαρκέσει 9 εννέα ημέρες, από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

 Το Athens Motor Show είναι η μοναδική Έκθεση για το Αυτοκίνητο αυτή τη χρονιά και θα επιχειρήσει να βοηθήσει τον κλάδο του Αυτοκινήτου τη δύσκολη αυτή περίοδο, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς, αλλά και διασκέδασης, παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα και δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες και υποψήφιους αγοραστές να δουν από κοντά να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν τα αυτοκίνητα που τους ενδιαφέρουν με τις νέες τιμές.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εταιρείες: VOLVO, NISSAN, CΙTROEN, FORD, LANCIA-JEEP, VOLKSWAGEN, RENAULT-DACIA, AUDI, HYUNDAI-KIA, SEAT, BMW-MINI-SUZUKI (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ), SKODA, CHEVROLET

Παράλληλα η έκθεση φιλοξενεί εταιρείες Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Ελαστικών και Υπηρεσιών που σχετίζονται με τον κλάδο του Αυτοκινήτου.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα διεξάγονται πλήθος Test Drives.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
· Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 – 21:00
· Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 5 ευρώ, Φοιτητές, Μαθητές, Άνεργοι: 3 ευρώ (Με επίδειξη φοιτητικής-μαθητικής ταυτότητας, κάρτα ανεργίας), Συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Official website: www.athensmotorshow.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.