Ανακαίνιση του παιδικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (EIKOΝΕΣ)




Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης καλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Βιβλίου να στηρίξουν και να παρακολουθήσουν τις δράσεις της και την νέα σχολική χρονιά 2013 – 2014.

Η ανακαινισμένη αίθουσα του παιδικού τμήματος που με μεράκι και πολύ προσωπική εργασία φιλοτέχνησαν η κυρία Παπαβασιλοπούλου Ειρήνη και η κυρία Αντωνίου Ελευθερία, περιμένει να γεμίσει με παιδικά χαμόγελα.

Η Πολιτιστική Επιτροπή και η δημοτική βιβλιοθήκη αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τις δύο κυρίες για την προσφορά τους, για την τόσο ωραία διακόσμηση του Παιδικού Τμήματος της Βιβλιοθήκης γεμίζοντάς το με ζωγραφιές και παραστάσεις από αγαπημένα κλασικά παραμύθια, ζωντανεύοντας έτσι τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Σας καλούμε όλους να μυήσετε τα παιδιά σας στο μαγικό κόσμο της γνώσης και του βιβλίου. Ελάτε να δανειστείτε παιδικά βιβλία και όχι μόνο.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη λειτουργεί τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., ενώ κάθε Τετάρτη από τις 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.