Ο ΝΟΒ προσκαλεί τους single νέους 20-35 ετών




Ο ΝΟΒ προσκαλεί τους single νέους 20-35 ετών, να ενταχθούν με ατομική ιδιότητα στο δυναμικό των Μελών του, χωρίς κόστος εγγραφής !
Η νέα καμπάνια ΝΟΒ εντάσεται στα πλαίσια της δράσης του προς τους νέους που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στην Ομιλική Οικογένεια, την τόσο γνωστή για τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της, την μακρόχρονη Ιστορία της αλλά και τους στενούς φιλικούς δεσμούς ανάμεσα στα Μέλη της.
Η πρόταση αυτή, περιορισμένη σε χρονική διάρκεια, δίνει την ευκαιρία σε νέους 20-35 ετών χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίοι αγαπούν τη ζωή και το χώρο του Ομίλου, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν με ατομική ιδιότητα στο δυναμικό του χωρίς το κόστος της εγγραφής.
Ο ΝΟΒ εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς νέους επισκέπτες, κυρίως λόγω των αθλητικών και κοινωνικών του δραστηριοτήτων, αλλά και της απαράμιλλης ομορφιάς και ασφάλειας των χώρων του.
Ως Μέλη του ΝΟΒ επιλέγουν εδώ και χρόνια να εγγραφούν, διακεκριμένοι συμπολίτες μας, που αγαπούν το ναυταθλητισμό και πολλοί διακρίνονται σ’ αυτόν με υψηλές επιδόσεις.
Η ενέργεια αυτή του Ομίλου, με χρονική διάρκεια από 01 Ιουνίου – 31 Αυγούστου 2013, έρχεται να ενισχύσει επιπλέον την παρουσία και συμμετοχή των νέων μελών στα δρώμενα του ΝΟΒ.
Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους & προϋποθέσεις, σας περιμένουμε στο Λαιμό Βουλιαγμένης, στα γραφεία μας ή στα τηλέφωνα 210 8962416 – 210 8962142.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.