10 HOURS LIVE CONCERT! Στο Athens Metro Mall




 

10 YEARS VMA – 10 HOURS LIVE CONCERT! Στο Athens Metro Mall, η Vodafone και το MAD γιορτάζουν τα 10 χρόνια MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 σε ένα μοναδικό non-stop live concert την Παρασκευή 14 Ιουνίου, 11:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ!

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS συμπληρώνουν 10 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή και το γιορτάζουν με ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα! Με το μήνυμα των φετινών βραβείων “Τhank you for the Music”, το MAD απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες, που συμμετείχαν σε πάνω από 150 ανατρεπτικές εμφανίσεις στη σκηνή των MAD VMΑ, αλλά και στους περισσότερους από 100.000 θεατές που τα παρακολουθούν από κοντά αυτά τα 10 χρόνια, και για να το γιορτάσει διοργανώνει μαζί με τη Vodafone, ένα μοναδικό non-stop live event με ελεύθερη είσοδο για όλους!

10 χρόνια VMA – 10 ώρες live. Ένα μεγάλο non-stop live concert, που θα διαρκέσει 10 ώρες και θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live performances!
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο Athens Metro Mall, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, θα βρεθούν back to back live στη σκηνή, για να μας προετοιμάσουν για τη μεγάλη βραδιά της 25ης Ιουνίου, με σειρά εμφάνισης, οι:

SHAYA
MEΛΙSSES
ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ & PANIK BOYS
ONIRAMA
STAVENTO
FREAKY FORTUNE
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ
STAN
DEMY FEAT. DJ KAS & OGE
PLAYMEN FEAT. COURTNEY & RISKYKIDD
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ
CLAYDEE FEAT. FATJACK & BANG LA DECKS
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Παρουσιαστές του 10 HOURS LIVE CONCERT θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Το 10 HOURS LIVE CONCERT θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι των MAD VMA στο YouTube (http://www.youtube.com/user/madvideomusicawards ) και στο vodafone.gr/vma , ενώ και το MAD RADIO 106,2 θα εκπέμπει από το χώρο του event.
Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη και είναι όλοι προσκεκλημένοι στη γιορτή της ελληνικής μουσικής, από τη Vodafone και το MAD, για τα 10 χρόνια των MAD VIDEO MUSIC AWARDS!

O Stan ψηφίζει live από το Athens Metro Mall για τα Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone!

Ο Stan έρχεται στο Mad Radio 106,2 αυτή την Παρασκευή live από το Athens Metro Mall και την μεγάλη συναυλία για τα 10 χρόνια VMA!

 Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone – The Vote Campaign!

Ο Stan έρχεται στο Mad Radio 106,2 αυτή την Παρασκευή live από το Athens Metro Mall και την μεγάλη συναυλία για τα 10 χρόνια VMA! Λίγο μετά τις 3 ο Stan θα έρθει στο ειδικό radio booth του Mad Radio στο Athens Metro Mall για να ψηφίσει στις 13 κατηγορίες των βραβείων και αμέσως μετά θα ανέβει στο stage του 10 Ηοurs Live Concert!

Συντονίσου από νωρίς στους 106,2 και μη χάσεις λεπτό από την δεκάωρη συναυλία μαζί με αποκλειστικές συνεντεύξεις των αγαπημένων σου καλλιτεχνών!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.