“Φουντώνει” ο πόλεμος για το κάμπινγκ της Βούλας και την πλαζ!




 

Δεν έχει καμία σχέση με το “Αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ για τη μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις” που διοργανώνεται στο κάμπινγκ της Βούλας, ξεκαθαρίζει  ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

 Χαρακτηρίζει την χρησιμοποίηση του ονόματος του Δήμου αυθαίρετη και παράνομη! Ως εδώ όλα καλά. Στο τέλος της ανακοίνωσης  όμως, ο Δήμος αναφέρει ” διεκδικούμε ως Δήμος από την Πολιτεία, με νόμιμες διαδικασίες κι όχι με αυθαίρετες και παράνομες πράξεις, στην οποία ανήκει σήμερα η έκταση της πλάζ, την απόδοση της , έτσι ώστε να έχουμε το αποκλειστικό δικαίωμα διαχείρισης της”

Δηλαδή η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε πέρυσι από το Δημοτικό Συμβούλιο για το άνοιγμα του κάμπινγκ ήταν αυθαίρετη και παράνομη! Και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι συμμετείχαν στο άνοιγμα και  έκοψαν τις αλυσίδες πρέπει να συλληφθούν.

Υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα!!!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ο Δήμος Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης δεν έχει καμία οργανωτική συνεργασία με τους διοργανωτές εκδήλωσης στο κάμπινγκ Βούλας

Με αφορμή το περιεχόμενο αναρτήσεων σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης μας να συμμετέχει συνεργαζόμενος σε εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Μαΐου στο κάμπινγκ Βούλας , ενημερώνουμε τους δημότες μας και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο Δήμος ουδεμία σχέση ή οργανωτική συνεργασία έχει με αυτές τις εκδηλώσεις.
Ξεκαθαρίζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η χρησιμοποίηση του ονόματός του Δήμου μας ως συνεργαζόμενου με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων αυτών, είναι σε κάθε περίπτωση αυθαίρετη και παράνομη.
Ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιεί αυθαίρετες πράξεις και ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της φυσιογνωμίας της παραλίας της Βούλας και την επιβάρυνση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Η θέση που έχουμε επίσημα διατυπώσει είναι ξεκάθαρη και δεν υποχωρούμε από αυτή: Διεκδικούμε ως Δήμος από την Πολιτεία, με νόμιμες διαδικασίες κι όχι με αυθαίρετες και παράνομες πράξεις, στην οποία ανήκει σήμερα η έκταση της πλάζ, την απόδοση της , έτσι ώστε να έχουμε το αποκλειστικό δικαίωμα διαχείρισης της. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσουμε, αφενός την ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στις παραλίες. Αφετέρου, θα προωθήσουμε ένα μοντέλο αξιοποίησης της που θα υπηρετεί το συμφέρον του Δήμου και των κατοίκων και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.