Ενημέρωση – συζήτηση για το ΜΕΤΡΟ στην Αργυρούπολη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το ΜΕΤΡΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 7:00 μ.μ.
αίθουσα εκδηλώσεων
1ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης

Συμπολίτες & Συμπολίτισσες,
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, τον ερχόμενο Ιούνιο ξεκινά η λειτουργία των σταθμών του Μετρό στην περιοχή μας, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουν δοθεί λύσεις σε επείγοντα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία τους και τα οποία ο δήμος μας έχει θέσει όλο το προηγούμενο διάστημα στους αρμόδιους φορείς.

Πιο συγκεκριμένα, ζητούμε τη δημιουργία επαρκών τροφοδοτικών γραμμών του ΟΑΣΑ και σταθμό μετεπιβίβασης των λεωφορείων, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να μπορούν να μετακινούνται από τις διάφορες γειτονιές προς τους σταθμούς του μετρό χωρίς να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους.

Ζητούμε επίσης τη δημιουργία χώρου στάθμευσης για τα αυτοκίνητα μέσα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου κοντά στους σταθμούς του μετρό.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε και να ακούσουμε τις γνώμες σας για παρεμβάσεις που θα μπορούσε να κάνει ο δήμος μας (κυκλοφοριακές και άλλες) γύρω και μέσα στην πλατεία Πόντου (πρώην Λευκωσίας) όπου θα λειτουργήσει ο σταθμός «Αργυρούπολη».

Για όλα αυτά σας προσκαλούμε στην ενημέρωση – συζήτηση που διοργανώνει ο Δήμος μας τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης
Χρήστος Κορτζίδης

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί παρόμοια συνάντηση στο ΕΠΑΛ Ελληνικού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.