Δείτε ποιες νέες επιχειρήσεις ανοίγουν στη Γλυφάδα




Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 30η Απριλίου 2013, ημέρα Mεγ.Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.  για να συζητήσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση καταστήματος ¨ΑΜΙΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ (ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ)¨ σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Α. Μεταξά αρ. 22 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κα Ελισάβετ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Γεωργίου.

2. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ ¨ που βρίσκεται στην οδό Λαοδίκης αρ. 33 – 35 του Δήμου μας ιδιοκτησίας της υπό σύσταση εταιρείας ¨ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Δημήτριο ΣΤΑΜΟΥ του Βασιλείου.

3. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ, σε ισόγειο χώρο που βρίσκεται στην οδό Μυστρά αρ. 46 του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο ¨ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ¨ ιδιοκτησίας του κ. Κων/νου ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΗ του Άγγελου.

4. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ, σε ισόγειο χώρο που βρίσκεται στην οδό Μπότσαρη αρ. 8 του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο ¨MIMAYA SHOP¨ ιδιοκτησίας της ¨MIMAYA ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Μιχαήλ ΗΡΩΓΛΙΔΗ του Χαράλαμπου.

5. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, σε ισόγειο χώρο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Παπανδρέου αρ. 13 & Λαζαρίδη του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ¨ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ A.E.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από την κα. Ευθρανθία ΑΡΣΕΝΗ του Στυλιανού.

6. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος – επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων – επιχείρηση αναψυχής & προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών, που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Γούναρη αρ. 33 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ¨ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Γιώργο ΜΑΥΡΙΔΗ του Ιωάννη.

7. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής & προσφοράς πρόχειρου γεύματος, που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, με διακριτικό τίτλο ¨DIPPIN DOTS¨ στην οδό Αρτέμιδος αρ. 1 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ¨ARTHUR HELLAS A.E.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Εμμανουήλ ΒΛΑΧΟ του Ιωάννη.

8. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση)άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος»έτους 2013 για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» στην οδό Ζησιμοπούλου αρ.8 του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο¨RICH¨ ιδιοκτησίας της ¨ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Ιωάννη ΚΟΚΚΙΝΟ του Γεωργίου

9. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» ετών 2013 – 2014, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ» στην οδό Πανδώρας αρ. 18 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ¨ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΟΥΣΑΙΛΙΔΗΣ¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Αλέξιο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ του Πλούταρχου.

10. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» ετών 2013 – 2014, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΠΑΡ» εντός του ξενοδοχείου ¨CONGO PALACE¨ στην οδό Ποσειδώνος αρ. 75 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ¨ΚΟΝΓΚΟ ΠΑΛΛΑΣ Ξ. Τ. Ε. Α.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από την κα. Σοφία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.