Ψεύτη βγάζει τον Στέφο ο Δημος Νέας Σμύρνης




(nstv.gr)

Τον γνωστό φανφάρα Στέφο, βγάζει ψεύτη ο Δήμος Νέας Σμύρνης μέσω της ανακοίνωσης της υπεύθυνης κοινωνικής πολιτικής Μαρίνας Ιακωβάκη.
Ελληνική Δημοκρατία                                                          Νέα Σμύρνη, 11.01.13

Νομός Αττικής
Δήμος Νέας Σμύρνης

Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής

Ταχ. Δ/νση:                Μεγάλου Αλεξάνδρου 65
Ταχ. Κώδικας:           171 21 – Ν. Σμύρνη
Τηλ.:                           213 2025882
Αριθ. Fax:                  210 9373534
Ηλεκ. Δ/νση:              [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Απάντηση στον κ. Στέφο για το θέμα των αστέγων

Στο Facebook στις 11.01.2013 αναρτήθηκε το παρακάτω σχόλιο του κ. Νίκου Στέφου : « Όχι, δεν φρόντισε ο Δήμος μας να έχει ανοιχτούς δημοτικούς χώρους για να ζεσταθούν είτε άστεγοι είτε συμπολίτες μας που κρυώνουν και δεν μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο… Είχε άλλα ενδιαφέροντα. Να μοιράσει καρέκλες και εξουσία μεταξύ των στελεχών της πλειοψηφίας για αντιδημαρχίες, προεδρείο δημοτικού συμβουλίου και νομικών προσώπων κ.λ.π… Με τον κοσμάκη θ’ ασχολιόταν τώρα;»

Επειδή ο λαϊκισμός έχει τα «όριά» του και επειδή η γνωστή θεωρία «λέγε, λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει» οφείλουμε να δώσουμε την παρακάτω απάντηση :

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έγκαιρα προετοίμασε θερμαινόμενο χώρο για τους αστέγους, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ( δριμύ ψύχος ) στο Β΄ ΚΑΠΗ , στην οδό Σταδίου, με κρεβάτια , κουβέρτες και προσωπικό ασφαλείας. Ταυτόχρονα ενημέρωσε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ( ΕΚΚΑ ) του Υπουργείου Υγείας ώστε να πληροφορείται κάθε ενδιαφερόμενος μέσω του τριψήφιου αριθμού του Υπουργείου για τη Νέα Σμύρνη.
Για ακραίες καιρικές συνθήκες ( καύσωνας ) κατά τους θερινούς μήνες έχει εδώ και χρόνια έτοιμους κλιματιζόμενους χώρους.

Μπορεί ο κ. Στέφος ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για να μην πέφτει σε τέτοιου είδους ολισθήματα.
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Μαρίνα Ιακωβάκη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.