Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον δήμο Αγ. Δημητρίου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Άγιος Δημήτριος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με πνεύμα αισιοδοξίας και καλή διάθεση! Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, κερνάμε τους Δημότες μας το «Ελιξήριο της Ζωής», το μαγικό συστατικό που μας ταξιδεύει στα πιο ονειρικά ταξίδια, τη μουσική. Για μια ολόκληρη μέρα, ο Άγιος Δημήτριος θα πλημμυρίσει από μουσική! Στο πλαίσιο αυτής της ευρωπαϊκής γιορτής, απίθανα σημεία, πλατείες, πεζόδρομοι, σταθμοί μετρό, ακόμα και δρόμοι των πόλεων όλης της Ευρώπης θα φιλοξενήσουν καλλιτέχνες, μουσικούς και συγκροτήματα, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι ενώνουν μουσικές δυνάμεις προς ένα και μοναδικό σκοπό: Να γιορτάσουν και να εξαπλώσουν τη μαγεία της Μουσικής! Έτσι και φέτος, η πόλη μας την Πέμπτη 21 Ιουνίου, σε 2 διαφορετικά σημεία και με 5 μουσικά σχήματα θα γιορτάσει την Ημέρα Μουσικής!

Πιο συγκεκριμένα:

Εσωτερικά του Μετρό σταθμός Αγ. Δημήτριος

Μουσικές μελωδίες από το Κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αγ. Δημητρίου. Από τις 14:30 και μετά τέσσερις κιθάρες από το Ωδείο του Δήμου, θα γεμίσουν με υπέροχες μελωδίες το εσωτερικό του σταθμού του μετρό Αγ. Δημήτριος, ξαφνιάζοντας ευχάριστα όλους όσοι θα έχουν τη τύχη να βρίσκονται ή να περνάνε από εκεί.

 

Πλατεία του σταθμού μετρό Δάφνη (έξοδος Άγ. Δημήτριος)

Από το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00, μέχρι το βράδυ, η πλατεία στο μετρό της Δάφνης θα πλημμυρίσει με ήχους ροκ και εναλλακτικές μελωδίες από τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες: Celuta Red, After Save, Γιάννη Σταθόπουλο & Δημήτρη Λάμπο μαζί με τους Dark lights. Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε λοιπόν και φέτος όλους να γιορτάσουν τη Μουσική στην πόλη του Άγ. Δημητρίου, για μια μέρα γεμάτη με το “Ελιξήριο της ζωής”. Γιατί πραγματικά, χωρίς τη μουσική, η ζωή είναι λάθος…

Μερικά λόγια για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

  Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, για 13η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με εκατοντάδες πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σε πολλά σημεία σε όλη την Ευρώπη ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου το κοινό να μπορεί να απολαύσει όλα τα είδη της μουσικής σε μαγευτικές συναυλίες και μοναδικά events. Σκοπός του μουσικού αυτού θεσμού είναι η μελωδία και ο ρυθμός της μουσικής να πλημμυρίσει τις πόλεις ολόκληρης της Ευρώπης, συνεπαίρνοντας τον κόσμο με αφορμή την Ημέρα της Μουσικής στις 21 Ιουνίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X