Γυμναστείτε με 29 ευρώ το μήνα




Το μυστικό της επιτυχίας του γυμναστηρίου MYGYM στην Βούλα είναι οι αμέτρητες παροχές του σε συνδιασμό με την προσφορά που έχουν ορίσει. Ένα γυμναστήριο που υπόσχεται να μην σας αναγκάσει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού η συνδρομή για τον μήνα είναι μόλις 29 ευρώ.

Έμπειρο προσωπικό σας συμβουλεύει, σας επιβλέπει και σας βοηθάει στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων. Ένα γυμναστήριο που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε πλήρη προγράμματα αερόβιας και αναερόβιας εκγύμνασης, TRX ομαδικά προγράμματα, cross training, zumba, yoga, yogilates, pilates και πολλά άλλα.

Συνδυαστικά εάν το επιθυμείτε μπορείτε να συμβουλευτείτε το διατροφολόγο του γυμναστηρίου , για ακόμα ταχύτερο αποτέλεσμα προς την κατεύθυνση του στόχου σας.

Στο MYGYM έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε μετά τη προπόνηση, χρησιμοποιώντας τη sauna και τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, ώστε να συνεχίσετε το υπόλοιπο του ελεύθερου χρόνου σας, με νέα ανεβασμένη διάθεση.
Σας συνιστούμε επίσης να εμπιστευτείτε το προσωπικό του γυμναστηρίου ώστε να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του massage, επιλέγοντας εσείς το είδος εκείνο, το οποίο σας ανακουφίζει και σας χαλαρώνει.

Το γυμναστήριο θα το βρείτε επί της Βασ.Παύλου 112 στη Βούλα, τηλ.: 2130605092 www.mygymvoula.gr

H προσφορά ισχύει για 12μηνη συνδρομή!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.