Το νέο video της Marketing Greece και της AEGEAN, για την Αθηναϊκή Ριβιέρα




Το νέο video της Marketing Greece, που δημιούργησε σε συνεργασία με την AEGEAN, αποτυπώνει την εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Τη διάθεση σου για ελληνικό καλοκαίρι δεν την χάνεις ποτέ! Τι και εάν δεν πρόλαβες το πλοίο της γραμμής; Μέχρι το επόμενο, η Αθηναϊκή Ριβιέρα σου υπόσχεται ανεπανάληπτες καλοκαιρινές στιγμές.

Βουτιές στη θάλασσα με φόντο την ιστορία της Ελλάδας, βόλτες στην παραλία, ελληνική γαστρονομία και φαγητό με φίλους δίπλα στην ακροθαλασσιά, στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον διάσημο ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού. Και όλα αυτά, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της πόλης που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας.

Το νέο video Athens Riviera, Greek Summer with a twist που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την AEGEAN, αναδεικνύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εγγύτητας του κέντρου της πόλης με το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και προβάλει το πλήθος των εμπειριών που μπορεί ο επισκέπτης να ζήσει. Αξιοποιώντας τη μοναδικότητα και τη φήμη του ελληνικού καλοκαιριού, το Athens Riviera, Greek Summer with a twist παρακινεί τον ταξιδιώτη να ανακαλύψει μια απρόσμενη πλευρά της ευρωπαϊκής μητρόπολης και να απολαύσει στιγμές με αέρα καλοκαιρινών διακοπών!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.