Διάσημα έργα τέχνης κοσμούν τις πόρτες του Μουσικού Σχολείου Αλίμου




Έργα των Picasso, Leonardo Da Vinci, El Greco, kadinsky, klimt, Αλέκου Φασιανού, Miro, Munch και Johanes Vermeer, με τη μορφή ψηφιακών πλαστικοποιημένων εκτυπώσεων, κοσμούν τις πόρτες του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και τους αντιδημάρχους, Νίκο Αλβανό και Κωνσταντίνα Γκόνη που στήριξαν αυτή την προσπάθεια:

“Σήμερα ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση διάσημων έργων ζωγραφικής, Ελλήνων και ξένων δημιουργών, με τη μορφή ψηφιακών πλαστικοποιημένων εκτυπώσεων για τις πόρτες των τάξεων του Μουσικού μας σχολείου .

Τοποθετήθηκαν έργα των Picasso, Leonardo Da Vinci, El Greco, kadinsky, klimt, Αλέκου Φασιανού, Miro, Munch και Johanes Vermeer, στις πόρτες των τριών κοινόχρηστων χώρων, του ισογείου, του 1ου & 2ου ορόφου.



Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογος εικοστού πέμπτου Νίκαιας & στο Σύλλογο του 20ου Δημ. Νίκαιας των οποίων το παράδειγμα ακολουθήσαμε, στο μοίρασμα των καλών πρακτικών, βοηθώντας μας σημαντικά σ αυτό το εγχείρημα.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο μας Andreas Kondylis που με χαρά στήριξε αυτή την προσπάθεια, τον κ. Nikos Alvanos Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Αλίμου και φυσικά την κα Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου μας που χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια κα Παγώνα Κουτούλα για την άριστη συνεργασία καθώς και την καθηγήτρια Καλλιτεχνικών του σχολείου μας κα Κορίνα Παπαφράγκου για την βοήθεια της στην επιλογή των έργων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Φοιτητικό Copy Center, την κα Dimitra Benou για την συνεργασία και υπέροχη δουλειά.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου γονέων

Η Πρόεδρος – Εύα Στεφανάκη”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.