Άγιος Δημήτριος: Αργούν να ανοίξουν οι 6 παιδικές χαρές που σφραγίστηκαν




Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Αγίου Δημητρίου, ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κάππο να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα προβλεπόμενα βήματα για να δοθεί πιστοποίηση στις 6 παιδικές χαρές.

Εκτιμάται ότι το αργότερο σε 40 ημέρες από σήμερα οι παιδικές χαρές θα έχουν διατεθεί πιστοποιημένες προς χρήση από τους πολίτες. 

Οι παιδικές χαρές που σφραγίστηκαν είναι:

ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΔΙΑΓΟΡΑ)
ΑΜΑΛΙΑΣ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ)
ΚΑΡΟΥΤΑΔΩΝ – ΚΑΤΣΙΜΠΑ (ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ (ΛΕΚΑΝΙΔΗ – ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)
ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΥ – ΣΥΡΟΥ – ΠΟΝΤΟΥ- ΛΕΡΟΥ



Η δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών και επισημαίνει ότι «στόχος  είναι η άμεση αποκατάσταση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ώστε να παραδοθούν στους δημότες ασφαλείς και λειτουργικές. Διευθετούμε  άμεσα ζητήματα που η προηγούμενη διοίκηση είχε αφήσει χωρίς λύση για δεκαετίες. Μάλιστα εμπαίζοντας τους δημότες εμφάνιζε στην αρχή της χρονιάς 120.000 ευρώ για την αποκατάσταση των 6 παιδικών χαρών και στο τέλος τα μετέφερε σε άλλους κωδικούς για να καλύψει άλλες υποχρεώσεις. Με συγκεκριμένα βήματα βάζουμε τέλος στην απραξία και την εικονική πραγματικότητα των προηγούμενων ετών».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.