Όμορφα Χριστούγεννα στον Άλιμο




O Ανδρέας Κονδύλης έκοψε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου την κορδέλα του χριστουγεννιάτικου χωριού, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, και κήρυξε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.

“Εύχομαι τα Χριστούγεννα να σας φέρουν πολύ χαρά, αγάπη και ότι καλό επιθυμείτε παιδιά στα σπίτια σας. Να έχετε πρόοδο και οι γονείς σας να σας καμαρώνουν πάντοτε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να φτιάξουμε το χωριό και να το έχουμε καθαρό κάθε μέρα” είπε ο Δήμαρχος Αλίμου.

Η φετινή γιορτινή περιπέτεια ξεδιπλώνεται με μοναδική μαγεία στον Άλιμο. Το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ζωντανεύει με ξωτικά και παραστάσεις ενώ ο Χιονάνθρωπος μας καλωσορίζει με λιχουδιές προσφέροντας γλυκά όνειρα σε μικρούς και μεγάλους.

Το τρενάκι ο “Ρούντολφ” βγαίνει στους δρόμους της στολισμένης πόλης μετατρέποντας την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων σε ένα μαγικό ταξίδι. Στο Ταχυδρομείο των Ξωτικών, τα γράμματα των παιδιών καταφθάνουν καθημερινά και παραδίδονται στον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη και τα δέντρα των ευχών γεμίζουν.



To πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.