Είναι «Κυρία» στην έδρα της




«Δοκάρι» χτες στο Τότεναμ – Γουέστ Χαμ, καθώς πέρασαν τα κόρνερ (12) και δόθηκαν 6 κάρτες, ωστόσο η τελευταία ήταν μετά τη λήξη του αγώνα και βάσει των κανονισμών της συγκεκριμένης νόμιμης στοιχηματικής, δεν προσμετράται στο σύνολο. Για λίγο λοιπόν δεν επιβεβαιώθηκε ο εξαπλασιασμός. Συνεχίζουμε με πρόταση από τη Σέριε Α.

Γιουβέντους – Νάπολι (21:45)

Μετά από μία καταστροφική σεζόν, όπου έμεινε εκτός Ευρώπης λόγω τιμωρίας, η Γιουβέντους επιδιώκει φέτος να επανέλθει στο προσκήνιο. Μπορεί να τη γονάτισε οικονομικά η εξέλιξη, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα, αφού οι υπόλοιπες συνδιεκδικήτριες του τίτλου της Σέριε Α, έχουν πολύ πιο «γεμάτο» καλεντάρι.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση bet365 app – Η απόλυτη εφαρμογή για στοίχημα!



Το συγκρότημα του Αλέγκρι εστιάζει φουλ στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Είναι αήττητη εντός η «Γηραιά Κυρία» (5-2-0), με μόλις μία απώλεια στα 6 πιο πρόσφατα, το 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Ίντερ.

Η Νάπολι δεν είναι σε καλό φεγγάρι, έχει πληγεί από το «βαρύ» πρόγραμμα και μετρά μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια, με αποκορύφωμα την κάκιστη εμφάνιση, την περασμένη Κυριακή και την ήττα με 3-0 από την Ίντερ, εντός έδρας. Μάλιστα ακολουθεί το εντός με την Μπράγκα, στο οποίο θα κριθεί η πρόκρισή της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα συν το ότι παραμένει αήττητη εκτός, στα… πλην το ότι οι εξαιρετικοί παίκτες που διαθέτει (Κβαρατσκέλια, Οσιμέν, μεταξύ άλλων) είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, με τον άσο να προσφέρεται σε δελεαστική απόδοση (πάει και παραπάνω αν επιλεγεί με 0% γκανιότα*). Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.