Παλαιό Φάληρο: Εντοπίστηκε ο 33χρονος που χτύπησε τον 11χρονο γιατί τον προσπέρασε με το ποδήλατο




Εντοπίστηκε ο κάτοχος του αυτοκινήτου που βοήθησε τον 33χρονο να διαφύγει, μετά την επίθεση εναντίον 11χρονου, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το βράδυ της Δευτέρας, ο 11χρονος μαζί με τον μεγαλύτερο φίλο του προσπέρασαν με τα ποδήλατά τους έναν άνδρα ηλικίας 33 χρόνων, ο οποίος άρχισε να βρίζει τα δύο παιδιά, τα οποία αρχικά ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση μαζί του και στη συνέχεια τρομοκρατημένα τράπηκαν σε φυγή

Ο άνδρας πρόλαβε τον 11χρονο, τον έριξε από το ποδήλατο και άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και να τον κλωτσά στην κοιλιά και το σώμα. Περαστικοί επιχείρησαν να σταματήσουν τον δράστη, κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, ενώ μερικοί τον φωτογράφησαν.

Ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και διέφυγε, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν στους αστυνομικούς τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.



Αρχικά εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Πρόκειται για άνδρα μεγάλης ηλικίας, πατέρα του φερόμενου δράστη, ο οποίος οδηγούσε το όχημα. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον 33χρονο, ο οποίος δεν δέχεται την εκδοχή της απρόκλητης επίθεσης και υποστηρίζει ότι οι ανήλικοι τον έβρισαν, ενώ δεσμεύτηκε πως θα παρουσιαστεί μόνος του στο τμήμα ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου.

Ο πατέρας του 11χρονου μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την αντίδραση των περίοικων που με μεγάλη καθυστέρηση απομάκρυναν τον δράστη. “Έκανε το παιδί βόλτα και γυρνώντας ένας άνδρας, που δεν ήταν στα καλά του είχε πιει, είχε πάρει ναρκωτικά, δεν ξέρω. Το παιδί έκανε μία προσπέραση και του είπε “έλα εδώ”. Το παιδί δεν απάντησε και μετά το κυνήγησε και το χτύπησε στην κοιλιά τρεις φορές. Κορίτσια 20 ετών μπήκαν στη μέση και φώναζαν και ένας Έλληνας του εξωτερικού τους χώρισε” είπε

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.