Η υπεροχή της Καλαμάτας και τα γκολ στη Βουδαπέστη




Στο σημερινό κουπόνι το περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις από την προκριματική φάση του Euro. Ωστόσο, δράση έχουμε και στις «μικρές» κατηγορίες Ελλάδας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Ολλανδίας, αυξάνοντας τις διαθέσιμες επιλογές. Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

852. Αιγάλεω – Καλαμάτα (16:00)

Η πρώτη μας επιλογή είναι από τη Σούπερ Λιγκ 2. Το Αιγάλεω προβληματίζει στην εκκίνηση της σεζόν, με 3/4 ήττες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και τον τεχνικό Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς να δέχεται έντονη κριτική. Αντίθετη πορεία διαγράφει η Καλαμάτα, η οποία βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα και προέρχεται από νίκη 3-1 επί του Γιούχτα, που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Βάσει φόρμας, το διπλό έχει τύχη, ενώ για να ανεβάσουμε την αξία θα το συνδυάσουμε με το Over 1,5 σε απόδοση 2.40..

Δείτε επίσης: Πως να κερδίσω στο στοίχημα – Όσα πρέπει να γνωρίζεις για να πας ταμείο!



761. Κέιμπριτζ – Σριούσμπερι (17:00)

Επόμενη πρόταση έρχεται από την Α’ Αγγλίας. Η Κέιμπριτζ δεν βρίσκει ανάκαμψη, παραμένοντας δίχως νίκη για έξι διαδοχικούς αγώνες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μόλις ένα «τρίποντο» στα τελευταία οχτώ παιχνίδια έχει η αντίπαλός της, Σριούσμπερι. Αμφότερες βγάζουν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, δύσκολα το σκορ θα πάρει διαστάσεις, οπότε στρεφόμαστε στο Under 2,5 του 1.76.

784. Καρταχένα – Σανταντέρ (19:30)

Συνεχίζουμε με Β’ Ισπανίας. Η Καρταχένα «μάχεται», ωστόσο νίκη δεν σταυρώνει. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές δίχως επιτυχία μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Φερόλ και παραμένει στην τελευταία θέση, με μόλις πέντε βαθμούς συγκομιδή. Φιλοξενεί τη Ράθινγκ Σανταντέρ που αποδυναμώνεται μακριά από τη βάση της. Περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πρόκειται να «μοχθήσουν» και με λίγη τύχη μπορούν να πάρουν πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Αξίζει ο άσος του 2.40.

5382. Περιστέρι – Παναθηναϊκός (20:15)

Περνάμε στη Basket League, εκεί όπου το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Μετά από ματς «θρίλερ» (δύο παρατάσεις), το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη ηττήθηκε 104-93 στην έδρα του Κολοσσού. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 82-71 του Αμαρουσίου, αλλά δίχως να πιάσει καλή απόδοση. Επικίνδυνη «έξοδος» για το «τριφύλλι», εξάλλου πέρσι το Περιστέρι ήταν ο «κακός του δαίμονας», με 3 ήττες εκτός σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ. Περιμένουμε χαμηλό σκορ, συνεπώς πάμε στο Under 154,5 του 1.90.

793. Ουγγαρία – Σερβία (21:45)

Το σημερινό μας δελτίο κλείνει με αναμέτρηση από τα προκριματικά του Euro. Στον 7ο όμιλο έχουμε το ντέρμπι κορυφής Ουγγαρία – Σερβία. Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» αήττητο σερί 7 αγώνων (4-3-0) και φιγουράρουν στην κορυφή του γκρουπ, με 4 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας ματς. Πάντως, ως μονάδες στο ρόστερ, η Σερβία παραμένει πιο ποιοτική. Κάλλιστα μπορεί να έχουμε γκολ εκατέρωθεν, οπότε καταλήγουμε στο G/G του 1.90.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.