Η σειρά των «κιτρινόμαυρων» και η ανάγκη του Ατρομήτου




Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από τα Γιάννινα, σειρά των «κιτρινόμαυρων» να πράξουν το ίδιο στο Ηράκλειο. Δράση και στο Περιστέρι για τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.

599. Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (18:00)

Ξεκινάμε με Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου ο Ατρόμητος, θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την ΑΕΚ (2-1 εκτός) και να φτάσει στην πρώτη του φετινή νίκη Έχει όρεξη για καλό ποδόσφαιρο, αρκεί να είναι προσεκτικός κόντρα στον Αστέρα, που και αυτός προέρχεται από ήττα (4-1 από τον Παναθηναϊκό). Για τη γηπεδούχο αποτελεί ευκαιρία να πάρει αυτό το ματς και να μπορεί να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ο άσος βρίσκεται στο 2.20 και θα μπει στο δελτίο μας.

Διαβάστε επίσης: Στοίχημα αυτοδιοικητικές εκλογές – Υποψήφιοι, αποδόσεις και προγνωστικά



611. ΟΦΗ – ΑΕΚ (20:00)

Από το Περιστέρι στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του (1-4-0 έως τώρα). Μαχητικός εντός έδρας, όμως, θα βρει μπροστά του μία ΑΕΚ που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δίνει μάχη για να μαζέψει τη διαφορά από την πρώτη θέση. Ναι μεν υπάρχουν απουσίες στη φιλοξενούμενη, όμως, και πάλι είναι το φαβορί. Από μόνο του δε λέει κάτι το διπλό, ωστόσο μαζί με το Over 2,5 φτάνει στο 2.22.

624. Φιορεντίνα – Κάλιαρι (21:45)

Η Φιορεντίνα έχει 3-2-1 έως τώρα στην Α’ Ιταλίας και θα παλέψει για να καρπωθεί στο τέλος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι ομάδα με καλές μονάδες και ποιότητα στην επίθεση (μετράει 12 γκολ σε 6 αγωνιστικές). Προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Φροζινόνε, τη στιγμή που η σημερινή της αντίπαλος, Κάλιαρι, έχασε δίκαια 3-1 από τη Μίλαν. Ουραγός η φιλοξενούμενη, έχει 0-2-4 έως τώρα, με έντονα προβλήματα στην επίθεση (μόλις 2 γκολ ενεργητικό). Δύσκολα θα γλιτώσουν στη Φλωρεντία, ο άσος όμως δεν αξίζει, γι’ αυτό κινούμαστε στα γκολ και το Over 2,5 του 1.85.

625. Φούλαμ – Τσέλσι (22:00)

Ντέρμπι Λονδίνου, με τη Φούλαμ να περιμένει στην έδρα της την Τσέλσι. Η γηπεδούχος έχει ισορροπία έως τώρα στις επιδόσεις της (2-2-2), αν και στην επιθετική δεν «τρομάζει» (μόλις 5 γκολ). Η Τσέλσι έχει μία νίκη μετά από 6 αγωνιστικές (1-2-3), στοιχείο που δεν την κολακεύει καθόλου. Σαφώς και θέλει να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία, σήμερα βέβαια θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Η παράδοση δείχνει ισοπαλία, οπότε θα ρισκάρουμε με το να εμφανιστεί ακόμη μία (απόδοση 3.45).

626. Λας Πάλμας – Θέλτα (22:00)

Από Αγγλία πάμε Ισπανία. Η Λας Πάλμας έχασε δίκαια 2-0 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, μένοντας μόνο με μία επιτυχία από την αρχή της σεζόν (1-2-4). Έντονο το πρόβλημα στο σκοράρισμα, μόλις δύο τέρματα. Αντιμετωπίζει τώρα την ομάδα από το Βίγκο, που δεν την ξεπερνάει σε αριθμούς. Οι «γαλάζιοι» άφησαν βαθμούς εντός με την Αλαβές και ψάχνουν να τους βρουν στο νησί. Οριακή αναμέτρηση, το σετ αποδόσεων είναι ισορροπημένο, όμως θα πάρουμε το ρίσκο του άσου (2.67), ποντάροντας στην ώθηση που θα πάρει η Λας Πάλμας από τους οπαδούς της

Δείτε περισσότερα νέα και προγνωστικά με ένα κλικ ΕΔΩ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.