O Ανδρέας Κονδύλης στις γειτονιές της πόλης συζητά με τους κατοίκους (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Από την παιδική χαρά (Λυσικράτους και Παλαμηδίου) ξεκίνησε την Κυριακή (27/8) τις περιοδείες σε όλες τις γειτονιές του Αλίμου, ο Ανδρέας Κονδύλης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, μίλησε στους κατοίκους για όλα όσα έχουν γίνει τα προηγούμενα 4 χρόνια και για το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.

“Θέλουμε να κουβεντιάσουμε με τους κατοίκους για όσα τους αρέσουν ή δεν τους αρέσουν στη γειτονιά τους. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο με πολύ αξιόλογους υποψήφιους και παλιούς δοκιμασμένους ανθρώπους που έχουν δουλέψει και γνωρίζουν, αλλά και νέους με όρεξη να βοηθήσουν. Τα προηγούμενα χρόνια έγινε μία πολύ σημαντική δουλειά στην πόλη ειδικά στην καθαριότητα” είπε ο δήμαρχος. Σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου ο δήμαρχος θα βρίσκεται στην οδό Θουκυδίδου, μπροστά στην παιδική χαρά.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η πόλη μας σήμερα είναι καθαρή και νοικοκυρεμένη όσο ποτέ άλλοτε, με έναν ολοκαίνουριο στόλο απορριμματοφόρων.



Αυτό είναι το αποτέλεσμα

– σκληρής δουλειάς,

– μεθοδικής οργάνωσης,

– διαρκών καινοτομιών με χρήση νέων τεχνολογιών και νέων μέσων.

Με ιδιαίτερη περηφάνεια, σας παρουσιάζουμε συνοπτικά το τί κάναμε ως Δημοτική Αρχή τα χρόνια της θητείας μας (2014-2023) στον ευαίσθητο και σημαντικό τομέα της καθαριότητας και την ανακύκλωσης.

Στις προσεχείς εκλογές ζητάμε τη στήριξη και την εντολή σας, για να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δημιουργικό και οργανωμένο δρόμο, συνεχίζοντας όλα όσα έχουμε καθιερώσει ως καλές πρακτικές, αλλά και εισάγοντας νέες καινοτομίες, για ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο και βελτίωση.

Ζητάμε, φυσικά, και τη διαρκή ευαισθησία σας και συμμετοχή σας, στην προσπάθεια για μία πόλη υποδειγματικά καθαρή, με πολλή ανακύκλωση!

Μια καθαρή, περιποιημένη, όμορφη πόλη, με όμορφους ανθρώπους!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.