Κλοπή αυτοκινήτου από τον Άγιο Δημήτριο – Τα χρησιμοποιούν κυκλώματα για να μεταφέρουν μετανάστες




Μάστιγα έχει γίνει η κλοπή αυτοκινήτων, συγκεκριμένων μοντέλων, από τα Νότια Προάστια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πίσω από τις κλοπές βρίσκονται κυκλώματα που μεταφέρουν μετανάστες από τα σύνορα και συνήθως βρίσκονται παρατημένα σε χωράφια, σε διάφορες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα.

“Μας εκλεψαν το αυτοκινητο στις 25 Αυγουστου απο τον Αγιο Δημητριο – Αθηνα (Καλιφρονά και Γράμμου). XTRAIL γκρι ανθρακι μοντελο του 2019 3ετίας καινουριο, 2 μερες πριν ειχαμε κανει το ετησιο σερβις. Με δερματινο σαλονι, προσεγμενο, αγρατζουνιστο και πενταλαθαρο μολις ειχε βγει απο πλυντηριο. Εσωτερικα εχει σιδερενιο διαχωριστικο πορτμπαγκαζ, φιμε πισω τζαμια, στα τζαμια εξωτερικα ανεμοθραυστες και δεξια και αριστερα στις πορτες σκαλοπατια. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε πληροφορια”

Kostas Mihailidis Φίλε μου να ξέρεις ότι ένα παρόμοιο έκλεψαν πριν κάνα 2 βδομάδες από την Γλυφάδα και το βρήκαν μετά από 2-3 μέρες σε κάτι χωράφια στην Δράμα αν δεν κάνω λάθος… Βέβαια το αμάξι είχε αρκετές υλικές ζημιές πιθανόν από καταδίωξη…



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.