Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Κερατέας




Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Δήμο Λαυρεωτικής, συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής της Δ.Ε. Κερατέας και έχει εγκριθεί η δωρεάν φιλοξενία παιδιών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δημοτών Δήμου Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών

Ημερομηνία  γέννησης  από    01-01-2007  ΕΩΣ 31-12-2017

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι Δύο  (2):



Α΄   ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 4η  Αυγούστου – 13η  Αυγούστου 2023

Β΄   ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 17η Αυγούστου – 26η Αυγούστου 2023

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1. Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ηλικία του παιδιού, το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του προηγούμενου έτους, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη) άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.)

2. Ιατρικό δελτίο Κατασκηνωτή με φωτογραφία του παιδιού (συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον ιατρό).

Κατά την προσέλευση τα παιδιά δεν θα πρέπει να έχουν πυρετό η άλλα συμπτώματα που θέτουν την υποψία λοίμωξης COVID-19 και θα έχουν ελεγχθεί για αυτά πριν την προσέλευσή τους.

3. Φωτοτυπία την τελευταία φορολογική δήλωση

Τα κριτήρια επιλογής θα είναι κοινωνικοοικονομικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Τα δικαιολογητικά γίνονται δεκτά από 03/07/2023 έως και την Παρασκευή  14 Ιουλίου 2023 στο Κ. Καραμανλή & Ιάσωνος (είσοδος από Ιάσωνος) ωράριο 10:00π.μ. έως 12:00 μ.μ  

Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο  210-9955080.

Σας ενημερώνουμε ότι η Αίτηση–Υπεύθυνη Δήλωση, το Ιατρικό Δελτίο και η Φωτοτυπία της Φορολογικής Δήλωσης, θα μεταβιβαστούν τον Δήμο Λαυρεωτικής για τον σκοπό της επίτευξης της δράσης (Αποκλειστικός Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δήμος Λαυρεωτικής). Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Δήμου Ηλιούπολης: τηλ. 2109970195 email: [email protected] .                                                                                

 Τα έντυπα Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση και το Ιατρικό δελτίο Κατασκηνωτή μπορούν να εκτυπωθούν από τους παρακάτω συνδέσμους ή να παραληφθούν από το Δημαρχείο  Ηλιούπολης

Δες τη Σχ. Αίτηση – Υπ. Δήλωση ΕΔΩ

Δες το Ιατρικό Δελτίο Κατασκηνωτή ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.