Νέα Σμύρνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ το Σάββατο




Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «1ος Ιστορικός Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Νέας Σμύρνης» το Σάββατο 3-6-2023 και κατά τις ώρες 19:00΄ έως 23:30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εφέσου και Αχιλλέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Δήμου Νέας Σμύρνης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το Σάββατο 03/06/2023 από τις 20:00 ως τις 23:00 τα δρομολόγια στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη -Σύνταγμα» θα εκτελούνται στα τμήματα Σύνταγμα – Νέος Κόσμος & Πικροδάφνη- Παναγίτσα, λόγω διεξαγωγής του 1ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Νέας Σμύρνης. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν θα εξυπηρετούνται οι στάσεις «Μπακνανά», «Αιγαίου», «Αγίας Φωτεινής», «Μεγάλου Αλεξάνδρου», «Αγία Παρασκευή»,  «Μηδείας Μυκάλης», «Ευαγγελική Σχολή» και «Αχιλλέως και  Αμφιθέας».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.