«Ενωμένοι για την Ηλιούπολη»: Στις 2 Ιουλίου ο Χατζηδάκης παρουσιάζει τη νέα του παράταξη




Το νέο αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, Γιώργος Χατζηδάκης. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Η παράταξη αυτή προέκυψε από τη διάθεση και τη συνεισφορά όλων όσων, δημοτικών συμβουλών και μη, θέλησαν, τα τελευταία 4 χρόνια, να παραμερίσουν διαφορετικές προσωπικές στρατηγικές και προτεραιότητες δηλώνοντας παρών στην καθημερινή προσπάθεια για ένα σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό Δήμο καθώς η νυν Δημοτική Αρχή κλήθηκε να διοικήσει έχοντας μόλις 6 Δημοτικούς Συμβούλους σε σύνολο 41!

Το όνομα λοιπόν της νέας παράταξης, προσδίδει και τα χαρακτηριστικά της, καθώς ο Συνδυασμός είναι μια αμιγώς αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη, διευρυμένη, πολυτασική, δημοτική παράταξη, στην οποία έχουν θέση όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Ηλιούπολης, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας” τονίζει ο Γιώργος Χατζηδάκης

“Δήμος σημαίνει ο γείτονας, ο φίλος, ο συνάνθρωπός μας. Δήμος σημαίνει ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια με κοινά συμφέροντα.



Σας καλώ, λοιπόν, όλους πέρα από πολιτικές και κομματικές επιλογές, ως μια οικογένεια, να προσπαθήσουμε, με αλληλοσεβασμό, για την επίλυση των προβλημάτων και την καλυτέρευση της ζωής των συνδημοτών μας.

Είμαστε εδώ για το καλύτερο με σύνεση και με δυναμισμό, με τη γνώση και την εμπειρία που αποκτήσαμε από τη θέση της Διοίκησης, αφουγκραζόμενοι κατά προτεραιότητα τις ανάγκες του απλού κόσμου.

Είμαστε εδώ συνοδοιπόροι, χωρίς κομματικές ταυτότητες, κοντά στα προβλήματα του δημότη, με όραμα, με διαφάνεια και με ανιδιοτέλεια, να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο αυτό. Για τον Δήμο μας.

Με μοναδικό ‘όπλο’ στη φαρέτρα μας την αγάπη μας για την Ηλιούπολη και τους συνδημότες μας.

Προχωράμε, λοιπόν, «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» γιατί κάθε βήμα αυτής της συμπεριληπτικής προσπάθειας σέβεται τις διαφορετικές αυτοδιοικητικές αφετηρίες και ακούει τις διαφορετικές πολιτικές θέσεις.

Προχωράμε «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» γιατί το όραμά μας για την Πόλη που ζούμε και αγαπάμε υπερβαίνει τις ασυμφωνίες και τις σκοπιμότητες.

Προχωράμε «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» γιατί με οδηγό την 4ετή εμπειρία και με πυξίδα την ισχυρή ανανέωση δημιουργούμε ένα νικηφόρο συνδυασμό που θα δουλέψει σκληρά για να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας.

Με οδηγό τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης και με κύριο στόχο το «εύ ζειν» των δημοτών μας θέτουμε τους βασικούς άξονες των προτάσεών μας για:

✓ Σύγχρονες υποδομές σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού μας συστήματος

✓ Ενίσχυση του Πολιτισμού και των χώρων Άθλησης των παιδιών μας

✓ Ολοκλήρωση των αναπλάσεων σε όλες τις Παιδικές Χαρές

✓ Αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου πόρου για τη διασφάλιση μιας Πόλης Πράσινης και Καθαρής

✓ Τοπική ανάπτυξη με στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας

✓ Έξυπνη Πόλη με καινοτομία και ηλεκτρονικές εφαρμογές

✓ Ανθρώπινη Ηλιούπολη με αναπλάσεις και μεγάλα έργα υποδομής

Θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας! Και θα δουλέψουμε όλοι ΜΑΖΙ για την Ηλιούπολη που ονειρευόμαστε.

Η επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου με μια μεγάλη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Κιντής όπου θα ανακοινώσουμε τα ονόματα των υποψηφίων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο Νίκης της παράταξης «Ενωμένοι για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ».”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.