Δήμος Αγίου Δημητρίου: Δικαίωση του των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”




Μονιμοποιήθηκαν σε κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού 6 άτομα που προσέφεραν επί πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους στο πρόγραμμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου “Βοήθεια στο σπίτι”.

Έτσι, μετά από 21 ολόκληρα χρόνια  συντονισμένων προσπαθειών της Διοίκησης του Δήμου, του Σωματείου των υπαλλήλων και των ίδιων των εργαζομένων, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, ενώπιον της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπου Μπέλλου και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Υπηρεσίας Στυλιανού Βαμβακούση, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία τους.

Το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” απευθύνεται σε μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας και σε άτομα με αναπηρίες (ΑΜΕΑ) και είναι στελεχωμένο από Κοινωνικές Λειτουργούς, νοσηλεύτριες και ιατρό παθολόγο, που επισκέπτονται τα άτομα αυτά, υποστηρίζοντάς τα σε θέματα σίτισης, οικιακής φροντίδας και υγείας.

Μέσω του προγράμματος, παρέχεται οργανωμένη και συστηματική πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα σε ηλικιωμένους και σε άτομα με αναπηρίες στο οικείο, φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον τους, με στόχο την αξιοπρεπή και υγιή διαβίωση, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ιδίων και των οικογενειών τους.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.