Ευχετήρια επιστολή Τσαβούσογλου στον Δένδια για την 25η Μαρτίου
Τα ελληνοτουρκικά φαίνεται να μπαίνουν σε άλλη τροχιά. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απέστειλε ευχετήρια επιστολή στον Έλληνα ομόλογό του, με την οποία εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας Ελλάδας – Τουρκίας θα «παγιωθούν» στο μέλλον.

Διπλωματικές πηγές, αναφορικά με ευχετήρια επιστολή του υπουργού Εξωτερικών Τουρκίας στον Έλληνα ΥΠΕΞ για την εθνική εορτή, σχολίαζαν:Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Mevlüt Çavuşoğlu, απέστειλε ευχετήρια επιστολή στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, εκτός από τις ευχές για την 25η Μαρτίου, σημειώνει πως είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας οι οποίες υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον.

Παράλληλα δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας.

Επιπλέον ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη και την βοήθεια την οποία προσέφεραν στην Τουρκία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.