Γιώργος Παπατριανταφύλλου: “Καθημερινές επισκέψεις στις γειτονιές του Αγίου Δημητρίου για το καλό της πόλης μας”




(Δελτίο τύπου της παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”) Με την τεράστια συμμετοχή των πολιτών του Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της υποψήφιας δημοτικής παράταξης του δήμου Αγίου Δημητρίου, Αγαπάμε την Πόλη μας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον χώρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες (Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία) στην πλατεία Παναγούλη στον Άγιο Δημήτριο.

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, επικεφαλής της παράταξης έδωσε με σαφήνεια το όραμα του,
το πρόγραμμα της παράταξης και παρουσίασε το εδώ και 4 χρόνια, έργο του.

Η παράταξη πιστή στο όραμα της για καινοτομίες, νέες ιδέες, κοινωνικό έργο, σεβασμό στους πολίτες,
προέβη στη βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων της πόλης του Αγίου Δημητρίου,
στα πρόσωπα των οποίων συμβολικά εκφράζονται οι αγώνες επιφανών πολιτών του Αγίου Δημητρίου, για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου και η παράταξη Αγαπάμε την πόλη μας, βράβευσαν:

1.Την Ελίνα Ζενέτου και τον γιο της Ίαν, κόρη και εγγονός του αρχιτέκτονα του στρογγυλού, του σχολείου των ονείρων μας, Τάκη Ζενέτου. Στη μνήμη του εμπνευστή και δημιουργού του πρότυπου στρογγυλού σχολείου της οδού Παπάγου.



2.Τον παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Γιάννη Κωστάκη, τον νικητή της ζωής. Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο έχει κάνει όλη την υφήλιο να μιλά για αυτόν.

3.Την καθηγήτρια του στρογγυλού στο 2ο λύκειο Αγίου Δημητρίου κα Παπαηλιού Βούλα για την αγάπη που έδειξε σε χιλιάδες συμπολιτών μας μαθητών της και για την αγάπη που δέχθηκε από εμάς για το ήθος της, τις αξίες και το πάθος της για την εκπαίδευση.

  1. Τον Αγιοδημητριώτη 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην πάλη, Μπάμπη Καλτσίδη. Συμμαθητές από το γυμνάσιο, αθλητής και άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα πρωταθλητής πρώτα στις καρδιές μας

5.Τους εργαζόμενους του δήμου Αγίου Δημητρίου ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που κρατούν την πόλη μας ψηλά. Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι πάντα στο καθήκον τους χωρίς να ζητούν τίποτα παραπάνω από τα νόμιμα δικαιώματα τους ενώ θα έπρεπε να έχουν πολλά περισσότερα.

Κοντά μας παρευρέθηκε ο Ολυμπιονίκης 2004 στην ποδηλασία, Γιώργος Χειμωνέτος ο οποίος συμβάλει στο έργο της παράταξης Αγαπάμε την Πόλη μας, σχεδιαστικά και πρακτικά στη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης του Αγίου Δημητρίου με ολοκληρωμένο σχέδιο ποδηλατικού δικτύου και υποδομών για τα Άτομα με Κινητικά προβλήματα.

“Με σεμνότητα, χαμηλούς τόνους, με πολιτισμό, σεβασμό, αξίες, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, με ακόμα περισσότερο πάθος να συμπληρώνουμε το πρόγραμμα μας με καθημερινές επισκέψεις στις γειτονιές του Αγίου Δημητρίου για το καλό της πόλης μας για το κοινό καλό.”

Γιώργος Παπατριανταφύλλου – “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”
Υπ. Δήμαρχος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.