Στέλιος Μαμαλάκης: “Θέλουμε μια διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου ανοιχτή στους δημότες”




(Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης ‘’ΜΕΛΛΟΝ’’ για τον Άγιο Δημήτριο)

Συγκλονιστική η προσέλευση των πολιτών του Δήμου μας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της δημοτικής μας παράταξης ‘’ΜΕΛΛΟΝ’’ για τον Άγιο Δημήτριο.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, χαράς, αισιοδοξίας δώσαμε ηχηρό μήνυμα ότι με το δημότη συμμέτοχο αλλάζουμε σελίδα στην πόλη μας!

Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου που μας δόθηκε για την εκδήλωση μας απεδείχθη μικρή στο μέγεθος της καθώς οι δημότες με μαζική προσέλευση κατέκλυσαν μέχρι και την είσοδο του δημαρχείου!



Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

-οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας

Κώστας Κυρανάκης, Χάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή καθώς και ο Τάσος Γαϊτάνης, Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα Ν.Δ. οι οποίοι στον χαιρετισμό τους εξέφρασαν την ολόθερμη στήριξη τους στον αγώνα μας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

-Χαιρετισμό απέστειλαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος που πολιτεύονται στα νότια προάστεια με την Νέα Δημοκρατία.

Επίσης παρέστησαν:

– Νίκος Ανδρουλάκης, Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίου Τομέα και Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα, η Δώρα Παπαδάκη Υποψήφια Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίου Τομέα καθώς και ο Παναγιώτης Δημόπουλος ,Αντιπρύτανης Παν. Πατρών και Γραμματέας Τομέα Περιβάλλοντος ΠΑ.ΣΟ.Κ.

-Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι μέλη της παράταξης μας Ταμπακόπουλος Γιώργος, Μαλαθούνης Βαγγέλης ,Μπάντος Γιάννης-Μάριος, η Αχουλιά Μαρία π. Δημοτικός Σύμβουλος και ο Χατζηδημητρίου Δημήτρης π. Δημοτικός Σύμβουλος.

Παρευρέθηκαν:

-οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαζαίου Βασιλική και Βαζαίος Μάρκος.

– Εκπρόσωποι των αθλητικών, πολιτιστικών και εθνοτοπικών συλλόγων της πόλης μας καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της μαθητικής μας κοινότητας.

-Μας τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι φίλοι που στηρίζουν τον αγώνα μας Φραγκάκης Γιώργος (Αντιδήμαρχος Ιλίου), Βατίστας Μελέτης (Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου) Βουλγαράκης Τάσος (Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου) Παπακωστόπουλος Μπάμπης (Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου), Συλιγνάκης Μάνος (Υποψήφιος Δήμαρχος Πετρούπολης), Βασιλάκη Ρένα (Πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως), Μυτιληνάκης Αντώνης (Πρόεδρος Κρητικής Εστίας και Διευθυντής Νοσοκομείου ‘’ΝΙΜΙΤΣ’’) Πατεράκης Μανώλης (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.

Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας ξεκίνησε με τη ευλογία του π. Αναστασίου και του π. Ιωάννου και ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της δημοτικής παράταξης ‘’ΜΕΛΛΟΝ’’ και υποψηφίου δημάρχου για τον Άγιο Δημήτριο Στέλιου Μαμαλάκη κατά τη οποία εξήγγειλε την σύγκλιση πολιτικού αυτοδιοικητικού συνεδρίου της παράταξης τονίζοντας χαρακτηριστικά:

‘’Θέλουμε μια διοίκηση του Δήμου ανοιχτή στους δημότες, ανοιχτή στην άλλη άποψη αλλά ανοιχτή και στην επιστημονική άποψη, τον ορθό λόγο, τους ειδικούς, τις μοντέρνες ιδέες. Οι θέσεις και προτάσεις μας θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν στο μεγάλο πολιτικό γεγονός που αποτελεί σταθμό όχι μόνο για μια δημοκρατική παράταξη αλλά για τις δημοκρατικές διαδικασίες στην πόλη μας. Και το γεγονός αυτό είναι το ΣΥΝΕΔΡΙΟ που σήμερα εξαγγέλλουμε για την Κυριακή 5 Μαρτίου, εδώ στο δημαρχείο μας, στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου. Αυτό σημαίνει παράταξη ανοικτή στον λαό με πολυφωνία και πλουραλισμό, παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΕΝΩΤΙΚΗ με πυρήνα τον πολίτη.’’

Κατέληξε δε στην ομιλία του απευθύνοντας μήνυμα συστράτευσης και αγώνα και κάλεσε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης σε κοινό μέτωπο λέγοντας με έμφαση ’’Τώρα μπαίνουμε στην τελική φάση του αγώνα μας. Όμως τώρα πρέπει να επιταχύνουμε. Να συναντηθούμε και να ενώσουμε δυνάμεις με κάθε δημότη, σε κάθε γειτονιά. Εμείς δεν διαχωρίζουμε, ενώνουμε.

Γιατί πιστεύουμε ότι εκφράζουμε το μέλλον και την αλλαγή που τόσο πολύ χρειάζεται ο Άγιος Δημήτριος. Συγκρούομαι προσωπικά με την μιζέρια, την οπισθοδρόμηση και τις καθεστωτικές αντιλήψεις της καρέκλας και απευθύνω μήνυμα και προς τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αυτήν την στιγμή το δίλημμα είναι ένα: Να αλλάξει μια διοίκηση που διοικεί για παρά πολλά χρόνια με πολύ άσχημα αποτελέσματα για το δήμο και να ανοίξουμε όλοι μαζί ένα νέο δρόμο για τον Άγιο Δημήτριο. Να κάνουμε τον δήμο μας την επόμενη πενταετία την ευχάριστη έκπληξη στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα όπως έγινε στο Ελληνικό. Με έργο, με μοντέρνα κατεύθυνση, με αγάπη για τον τόπο!

‘Εύχομαι λοιπόν η νέα αυτή χρονιά να έχει εσάς και τις οικογένειες σας υγιείς, να είναι γεμάτη με όμορφες στιγμές. Αλλά ταυτόχρονα να είναι η χρονιά της ανατροπής η χρονιά που με συμμέτοχο τον πολίτη θα αλλάξουμε σελίδα’’

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.