Βούλα: “Φταίει ο δήμος για τον ανεπαρκή φωτισμό” λένε κάτοικοι
Eυθύνες στον δήμο για τον ανεπαρκή φωτισμό στον κυκλικό κόμβο της οδού Σωκράτους, στη Βούλα, όπου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν έπεσε πάνω ένα αυτοκίνητο ρίχνουν κάτοικοι της περιοχής με email που έστειλαν στο notia.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ευτυχώς που δεν έπεσε το αυτοκίνητο πάνω στο δέντρο. Την “πλήρωσαν” βέβαια τα λουλούδια που έχει φυτέψει ο δήμος.


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
“ΑΦΟΥ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ.”

“Στο σημείο αυτό δεν υπάρχει φωτισμός. Έχουν συμβεί παρόμοια.”

“Συμφωνώ και εγώ ότι ο φωτισμός δεν είναι επαρκής. Αν κα΄ποιος δεν γνωρίζει την περιοχή ή είναι κουρασμένος ή αφηρημένος είναι εύκολο να φύγει μέσα στην πλατεία. Πληροφοριακά αν αυτός ο κάποιος πέσει πάνω στο δέντρο ακινητοποιείται ακαριαία με ότι συνεπάγεται αυτό δυστυχώς. Πρέπει να αυξηθεί ο φωτισμός.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.