Ο Στέλιος Μαμαλάκης στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Δημητρίου




Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, επισκέφθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου, Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Δημητρίου. Δείτε τι ανέφερε για την επίσκεψη:

“Θερμά ευχαριστώ τον Διευθυντή κ. Σπύρο Χειλάκη καθώς και την Πρόεδρο του Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ενεεγυλ Αγίου Δημητρίου κ.Λιναρδάκη Τζένη για την αναλυτική ενημέρωση και ξενάγηση καθώς και την δυνατότητα που μου έδωσαν να συνομιλήσω με όλους τους εκπαιδευτικούς, να δω εν τοις πράγμασι το εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν και να πληροφορηθώ τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν.

Εντυπωσιάστηκα από το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των διδασκόντων και από τις πρότυπες μορφές βιωματικής διδασκαλίας όπως η γεωπονική που έχουν αναπτύξει μικρό θερμοκήπιο στο οποίο οι μαθητές παρατηρούν την διαδικασία της καλλιέργειας καθώς και το μοντέλο ηλιακής ενέργειας που δίνει ηλεκτροκίνηση στο μύλο του νερού!

Δέσμευση μας η ενίσχυση του σχολείου και η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει. Με την σημερινή μας επίσκεψη στο ΕΝΕΕΓΥΛ εγκαινιάζουμε κύκλο επισκέψεων σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου μας για ακούσουμε από τους θεσμικούς φορείς της σχολικής κοινότητας, τους διδάσκοντες και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε σχολείο της πόλης μας. Ως εκπαιδευτικός έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στην Παιδεία και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για να έχουν τα παιδιά μας το σχολείο που τους αξίζει. Σχολείο φιλόξενο, ασφαλές και σύγχρονο στις υποδομές του.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.