Άλιμος: 70χρονη δέχτηκε άγρια επίθεση, μέρα μεσημέρι, από ληστή στην παραλιακή




Στο νοσοκομείο με σπασμένη γνάθο κατέληξε μία 70χρονη, μετά από απόπειρα ληστείας, μέρα μεσημέρι στον Άλιμο. Ο δράστης, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος είναι Τούρκος υπήκοος, συνελήφθη από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Το περιστατικό έγινε τη Μεγάλη Τρίτη (30/4), στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Μεγίστης, στη μία το μεσημέρι. Ο 32χρονος πλησίασε τη γυναίκα, λέγοντάς της πως είναι από το Κουρδιστάν και ζήτησε βοήθεια. Η 70χρονη έδειξε διάθεση να τον βοηθήσει και τότε αυτός της επιτέθηκε για να της αρπάξει την τσάντα. Η γυναίκα αντιστάθηκε και ο δράστης άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές, τραβώντας ταυτόχρονα την τσάντα της. Βλέποντας ότι δεν τα καταφέρνει τράπηκε σε φυγή.

Δυστυχώς, κανένας από τους διερχόμενους οδηγούς δεν σταμάτησε για βοήθεια. Ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, είδε το περιστατικό από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και έτρεξε γρήγορα για βοήθεια. Κατάφερε να εντοπίσει σε κοντινή απόσταση τον δράστη και να τον συλλάβει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στον Ευαγγελισμό.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.