Χριστούγεννα με γεμάτο τραπέζι για 2.000 κατοίκους, ενταγμένους στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας




Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας ενόψει της εορταστικής περιόδου. Σε όλους τους δικαιούχους μοιράζονται προϊόντα που συγκεντρώθηκαν χάρη και στις προσφορές των πολιτών, μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Η διανομή αφορά περίπου 2.000 κατοίκους της πόλης που είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Γαλοπούλες, πατάτες, λαχανικά, ζυμαρικά, λάδι (το περισσότερο συγκομιδής και παραγωγής του Δήμου Γλυφάδας!), γάλα, ζάχαρη, όσπρια και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας είναι ορισμένα από τα προϊόντα που διατίθενται. Και φυσικά τα παιχνίδια, που συγκεντρώθηκαν από τη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

“Μια μεγάλη αγκαλιά. Κι ένα γερό δίχτυ προστασίας. Κάθε μέρα, για όλους τους αδύναμους συμπολίτες μας” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου



“Ιδίως όμως τούτες τις μέρες, τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, των γιορτών.

Φροντίζουμε και φέτος, για όλους τους συνανθρώπους μας, να έχουν όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια για να περάσει όμορφα τις γιορτινές μέρες.

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη των κοινωνικών μας δομών Λένα Δεναξά και όλους τους εργαζομένους για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους – ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις – που σταθερά συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή με τις δωρεές τους.

Μακάρι στο άμεσο μέλλον να μην έχει καμία οικογένεια την ανάγκη μας και όλοι να μπορούν να ορθοποδήσουν και να ευημερήσουν. Μέχρι τότε, θα είμαστε πάντα στο πλευρό και θα στηρίζουμε όποιον το χρειάζεται.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.