«Μετά από 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένη» λέει η γυναίκα που πήρε το νεφρό της άτυχης Έμμας




Από τα 40 της περίμενε επί δέκα χρόνια συμβατό δότη νεφρού και τελικά της το χάρισε η 21χρονη Έμμα, η οποία παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από τον 26χρονο στην Θεσσαλονίκη.

Το θαύμα της ζωής συνέβη για την Μαρούλα Χωραφά, η οποία όπως λέει, μιλώντας στο Newsit.gr, λυπήθηκε πάρα πολύ για την φοιτήτρια που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και ευχαριστεί για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς της.

«Συγκινήθηκα με το νεφρό. Είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ πολύ τους γονείς του κοριτσιού που μου το δώσανε. Για την κοπέλα λυπήθηκα πολύ. Κρίμα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που το άκουσα στην τηλεόραση» λέει η 50χρονη γυναίκα.

Η κυρία Μαρούλα συνεχίζει μιλώντας στο newsit.gr περιγράφοντας την δεκαετή ταλαιπωρία της. «Τώρα είμαι καλά, δεν πονάω. Πάλευα 10 χρόνια, ήταν δύσκολα. Είχαμε προβλήματα με τη φίστουλα στο χέρι, άμα δεν βόλευε καλά, δεν ήμουν καλά στην υγεία μου. Από 20 χρονών είχα πίεση και ταλαιπωρούμαι από τότε. Ήμουν 40 όταν αρρώστησα και περίμενα στην λίστα δέκα χρόνια». Όπως μας λέει, την κάλεσαν από το νοσοκομείο να την ενημερώσουν ότι βρέθηκε συμβατός δότης νεφρού και ήταν κάτι που της έδωσε τεράστια χαρά.



Την 50χρονη από την αρχή του Γολγοθά της υγείας της, την στηρίζει η οικογένεια της, ο σύζυγός της, Θεόδωρος Γεωργίτσης και ο 25χρονος γιος τους.

Ο άντρας της μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του κοριτσιού για τη δωρεά που έκαναν τα όργανα του και να συλλυπηθούμε την οικογένεια. Πήραν μία γενναία απόφαση να σώσουν και άλλες ψυχές. Η μεταμόσχευση πέτυχε, σώθηκε η γυναίκα μου και άλλες 3-4 οικογένειες. Πηγαινοερχόμασταν δέκα χρόνια, περιμέναμε μέρα με τη μέρα».

Η κηδεία της αδικοχαμένης Έμμας, η οποία είχε η ίδια την επιθυμία να γίνει δότρια οργάνων, θα τελεσθεί αύριο Πέμπτη, στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων, στον τόπο καταγωγής της 21χρονης. Άγγελος Λαμπίδης – newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.