Tρόμος στο Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο βιαστής με το τατουάζ (VIDEO)




Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσει τον βιαστή με το τατουάζ που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Παλαιό Φάληρο.

Ο δράστης που έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι του επιτέθηκε σε μια 34χρονη γυναίκα η οποία περίμενε σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Το σεξουαλικό αρπακτικό την πέταξε στους θάμνους και τη βίασε. Μάλιστα στις Αρχές έφτασε και νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού στην περιοχή από τον ίδιο άνδρα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης είναι λευκός, κοντοκουρεμένος και έχει τατουάζ στο χέρι.

Η 34χρονη γυναίκα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και περιμένει να συλληφθεί ο άνδρας που την κακοποίησε.



Η δημοσιογράφος της εκπομπής T-live του Alpha, Αναστασία Καλογέρη συνομίλησε με την 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού. Η ίδια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και επιθυμεί όσο τίποτα να εντοπιστεί ο βιαστής της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη διαδρομή που ακολούθησε το θύμα. Ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Αμφιθέας, συνέχισε στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και ήρθε στην οδό Ορφέως που κατέληξε στη στάση που η κοπέλα πήρε το τραμ, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στην παραλιακή.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο δράστης ξεφεύγει από το σημείο. Πηγή: debater.gr

«Ακούμε ένα κρότο, ένα μπαμ και ταυτόχρονα μία κόρνα. Πεταγόμαστε να δούμε τι γίνεται και βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να σταματά ακριβώς στην είσοδο του μαγαζιού. Βγήκαμε έντρομοι να δούμε τι συμβαίνει, νομίζαμε ότι κάποιος τράκαρε και βλέπουμε μία κοπέλα που έτρεμε, τη ρωτήσαμε τι συμβαίνει και μας είπε ότι ένας κύριος πήγε να τη βιάσει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, αυτόπτης μάρτυρας στο T-live.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.