Δήμος Αλίμου: Νέα δωρεάν διανομή καφέ κάδων για τα νοικοκυριά




Η θεαματική ανταπόκριση των δημοτών στην προηγούμενη διανομή μικρών καφέ κάδων, έφερε και δεύτερο “γύρο” διανομής, και μάλιστα αυτή τη φορά με “διευρυμένο” ωράριο, από δύο σημεία της πόλης.
“Με στόχο να βοηθήσουμε όλα τα νοικοκυριά να μαζεύουν εύκολα και πρακτικά τα βιοαπόβλητα από το σπίτι τους και να τα μεταφέρουν στον καφέ κάδο στον δρόμο, ξεκινάμε και νέα ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ μικρών καφέ κάδων για την κουζίνα σας” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση, ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

“Ο μικρός καφέ κάδος μοιάζει πολύ με ‘κουβαδάκι’, έχει καπάκι και τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας (ή το μπαλκόνι ή όποιο άλλο σημείο του σπιτιού προτιμάτε). Είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ρίχνετε μέσα τα οργανικά απόβλητα που παράγει το νοικοκυριό σας και στη συνέχεια να τα μεταφέρετε-αδειάζετε μέσα στον μεγάλο καφέ κάδο βιοαποβλήτων της γειτονιάς σας.
Δίνουμε, έτσι, μία πρακτική λύση σε όλους όσοι συγκεντρώνουν τα οργανικά τους απόβλητα, ώστε να μην χρησιμοποιούν σακούλες (και ιδίως πλαστικές σακούλες, που είναι ακατάλληλες για τα οργανικά απόβλητα!).


Για να παραλάβετε δωρεάν τον καφέ κάδο για την κουζίνα σας, παρακαλούμε να επισκέπτεστε:
• τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου μας (οδός Κεφαληνίας & Γερουλάνου), από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. (τηλ.: 210 9810778 & 210 9810445).
• το Δημαρχείο Αλίμου (Αριστοτέλους 53), από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 07:30 π.μ. – 20:30 μ.μ.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μεγιστοποιήσουμε την χρήση των καφέ κάδων, ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.