“Σε ευχαριστούμε για όλα Χάρη, θα μας λείψεις”




To φιλοζωικό σωματείο SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece, που δραστηριοποιείται στα νότια προάστια, αποχαιρετά τον Χάρη, τον εθελοντή που πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, πρόσφερε φροντίδα και αγάπη στα ζώα:

“Βαθιά θλίψη επικρατεί στη μικρή μας ομάδα. Μια τεράστια απώλεια συνέβη σήμερα. Συνήθως σε τέτοιες σελίδες, κάποιος περιμένει να διαβάσει για κάποιο αγαπημένο ζώο που έσβησε σιωπηλά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έσβησε ένας φίλος των ζώων, ένας άνθρωπος.

Ο Χάρης πάντα κινούταν σιωπηλά. Δεν πόσταρε τις χαρές και τις επιτυχίες του στον φιλοζωικό κόσμο μα ούτε και τις λύπες του. Μα ήταν πολλές φίλοι. Ο Χάρης άφησε πίσω του την αγαπημένη μας σύζυγο του και την επόμενη γενιά, το γιο του.

Μια τεράστια απώλεια όχι μόνο για τον κόσμο της φιλοζωιας μα και για τον κόσμο γενικότερα. Έφυγε ένας άνθρωπος που πάντα είχε το χαμόγελο στα χείλη και που από αυτά τα χείλη ένα όχι δεν είχε ακουστεί ποτέ στην οποιαδήποτε έκκληση για βοήθεια.



Σήμερα έφυγε από κοντά μας, κάποιος δικός μας, ένας δικός μας εθελοντής, ένας δικός μας άνθρωπος. Πολλές πατούσες στον δρόμο θα τον ψάχνουν, πολλές θα είναι εκείνες που θα τον περιμένουν. Τον περιμένουν και στο σπίτι, τα ζωάκια του και η οικογένεια του. Τον περιμένουμε και εμείς, να ακούσουμε ξανά το γέλιο του και τα αστεία του. Σε ευχαριστούμε για όλα Χάρη, θα μας λείψεις. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Πονάμε μαζί σας.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.