Ο Στέργιος Γεωργακόπουλος νέος πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας




Το Δ.Σ. του Πρωτέα Βούλας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο Πρόεδρο Χρήστο Βασιλειάδη για την πολύπλευρη και καθοριστική συμβολή του στην ανοδική πορεία του συλλόγου.
Ο Χρήστος Βασιλειάδης συμπλήρωσε 21 χρόνια συνεχούς και ακούραστης προσφοράς στη διάρκεια των οποίων ο ΠΡΩΤΕΑΣ μεταμορφώθηκε από ένα τοπικό σωματείο σε μια δύναμη πανελλήνιας εμβέλειας και παράδειγμα υποδειγματικής ανάπτυξης του μπάσκετ στη χώρα μας. Σήμερα είναι ένα σχολείο όπου 600 περίπου μικρά και μεγάλα παιδιά των νοτίων προαστίων της Αθήνας συνδυάζουν το μπάσκετ με τη χαρά του παιχνιδιού και τα οφέλη του αθλητισμού.
Σπουδαίες είναι οι διακρίσεις, ακόμα και τα πανελλήνια πρωταθλήματα, που κέρδισαν όλα αυτά τα χρόνια τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου σε όλες τις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών ενώ οι ομάδες ανδρών και γυναικών καταξιώθηκαν στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Η γυναικεία ομάδα, η οποία φέτος αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, κατέκτησε το 2013 το Κύπελλο Ελλάδας, επιτυχία που σημειώθηκε για πρώτη φορά από ομάδα της Α2 κατηγορίας.
Νέος Πρόεδρος του ΠΡΩΤΕΑ Βούλας εξελέγη ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Στέργιος Γεωργακόπουλος
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μεϊμάρογλου
Γ. Γραμματέας: Τζένη Κουκουζέλη
Ταμίας: Γιώργος Καβούνης
Μέλη: Χρήστος Βασιλειάδης, Ηλίας Κουτσοδάσκαλος, Άννα Μιζάν, Στέλιος Τζεδάκης, Δημήτρης Φλίγκος
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Στέργιος Γεωργακόπουλος



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.