Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας υποψήφιος ξανά στις αυτοδιοικητικές εκλογές
με τη νέα παράταξη «Συμμαχία Δημιουργίας»
Tην κάθοδο του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας παρουσιάζοντας και το όνομα της νέας παράταξης που είναι «Συμμαχία Δημιουργίας για το Δήμο Ζωγράφου».
Η νέα παράταξη αποτελεί την μετεξέλιξη της συνεργασίας εδώ και τρία χρόνια, της δημοτικής κίνησης του Δημάρχου Βασίλη Θώδα, με τις παρατάξεις του Αγη Παπακωνσταντίνου και του Γιώργου Γιαννακόπουλου και στην οποία εντάχθηκαν και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο Βασίλης Θώδας μιλώντας στον κατάμεστο Δημοτικό Πολυχώρο «Αλέκα» έδωσε το στίγμα της «Συμμαχίας Δημιουργίας»: «Η νέα δημοτική Παράταξη που ξεκινά σήμερα, είναι μία συμμαχία ενεργών πολιτών, ανθρώπων που νοιάζονται για τον Δήμο Ζωγράφου και ήδη το έχουν αποδείξει. Έχουμε λοιπόν την εμπειρία, έχουμε τα πρόσωπα, έχουμε το σχέδιο, έχουμε το όραμα και κυρίως έχουμε την αποφασιστικότητα να κάνουμε ό,τι πρέπει για το μέλλον της πόλης.
Μία συμμαχία στην οποία σας καλώ να έρθετε και όλοι εσείς, για να δημιουργήσουμε μαζί την Πόλη που αγαπάμε, την Πόλη που αξίζουμε, την Πόλη που θέλουμε να ζούμε. Μία συμμαχία από την οποία δεν αποκλείεται κανένας. Μία «Συμμαχία Δημιουργίας» για τον Δήμο Ζωγράφου, για την πόλη μας, για τα παιδιά μας!»

Ο κ. Θώδας αφού έκανε τον απολογισμό της τριετίας πρόσθεσε: «Καταθέσαμε προτάσεις πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ και εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις 22 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση σημαντικών έργων για τον Δήμο Ζωγράφου, για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης. Αυτό το ποσό είναι πραγματικά πρωτοφανές για τον Δήμο μας, από τη στιγμή μάλιστα, που η προηγούμενη διοίκηση είχε λάβει χρηματοδότηση ύψους μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου στα 5 χρόνια χωρίς να καταφέρει να παραδώσει κανένα έργο στην πόλη μας.
Εμείς μιλάμε με έργα, έργα τα οποία αλλάζουν την εικόνα του Ζωγράφου και βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Συνολικά, το ύψος των επενδύσεων της τριετίας ανέρχεται στα 27 εκατομμύρια ευρώ αν προσθέσουμε την τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων LED και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων με leasing. »Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.