Αγιασμός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου
Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο Αγιασμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι μια κοινωνική δομή που ξεκίνησε τα χρόνια της οικονομικής κρίσης με στόχο να καλύψει τις ανάγκες μαθητών που οι οικογένειές τους δυσκολεύονταν να πληρώσουν ένα ιδιωτικό φροντιστήριο.

Ο Άλιμος πρώτος λειτούργησε και Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο την εποχή της πανδημίας. Εκτός από όλες τις βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου διδάσκονται και μαθήματα σε παιδιά του Δημοτικού. Η δομή βασίζεται σε εθελοντές εκπαιδευτικούς που αφιλοκερδώς προσφέρουν ενισχυτική διδασκαλία στα παιδιά ευάλωτων οικογενειών.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στο 1ο Λύκειο Αλίμου (Υψηλάντου & Θησείου), ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης καλωσόρισε μαθητές και γονείς και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και η Λυκειάρχης του 4ου Λυκείου Αλίμου κα Πανοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.