Νεκρή από θερμοπληξία 8χρονη σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι




Ασύλληπτη τραγωδία στο Χαλάνδρι, καθώς εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο ένα 8χρονο κοριτσάκι. 

Σύμφωνα με το MEGA, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι. Ένας περαστικός είδε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο και κατάλαβε ότι δεν αντιδρούσε. Κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε από θερμοπληξία.

Οι γονείς του κοριτσιού, ένας 27χρονος Ρομά και μία 29χρονη Ρομά συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και ερευνάται τώρα πώς το παιδί βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και πόσες ώρες ήταν εκεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Νεότερες πληροφορίες από αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR, αναφέρουν πως το 8χρονο κοριτσάκι έπαιζε μόνο του στην οδό Σαρανταπόρου, όταν βρήκε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο μπήκε μέσα και όπως φαίνεται, εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να βγει. Όταν το βρήκε ο γείτονας, διαπίστωσε πως δεν επικοινωνούσε, οπότε έσπασε το τζάμι του οδηγού, για να καταφέρει να το ελευθερώσει. Ωστόσο, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.