Κινδύνεψαν να καούν ζωντανές τρεις τουρίστριες από το κλιματιστικό που πήρε φωτιά (VIDEO)




«Ξινές» βγήκαν οι ειδυλλιακές διακοπές στην Ελλάδα για τρεις Αγγλίδες τουρίστριες που παραθέριζαν στην Κέρκυρα, καθώς είδαν ξαφνικά το κλιματιστικό του δωματίου τους να τυλίγεται στις φλόγες.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στην Guardian, από την πρώτη μέρα της παραμονής του στο ξενοδοχείο είχαν δηλώσει τη βλάβη στο κλιματιστικό, αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε και δεν έγινε καμία ενέργεια από τους υπεύθυνους.

«Όλες κοιμόμασταν βαθιά όταν η φίλη μας ξύπνησε φωνάζοντας Φωτιά! Φωτιά! Βγες έξω τώρα! Φωτιά! Φωτιά! Κοίταξα το κλιματιστικό και ξαφνικά είδα μια σπίθα να πέφτει» γράφει στο Twitter η Αλίσια Μακναμάρα μια εκ των Βρετανών τουριστριών.

«Σηκωθήκαμε τρέχοντας από το κρεβάτι και πήγαμε προς την πόρτα, αλλά πανικοβλήθηκα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να βάλω το κλειδί στην πόρτα για να την ξεκλειδώσω. Σπίθες έπεφταν γύρω μας». περιέγραψε η ίδια.



Οι Βρετανίδες ανέβασαν μάλιστα και βίντεο από τη φωτιά στο δωμάτιό τους, σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας:

«Tο σύστημα πυρόσβεσης δεν ενεργοποιήθηκε»
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Αγγλίδες το σύστημα πυρόσβεσης δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα κι έτσι έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά μόνες τους. Στη συνέχεια έτρεξαν στη ρεσεψιόν για να ζητήσουν βοήθεια.

«Μέχρι να επιστρέψουμε, μετά από λίγα λεπτά μαύρος καπνός έβγαινε από το κτίριο. Μια υπηρέτρια άρπαξε τον πυροσβεστήρα, μπήκε μέσα και έσβησε τη φωτιά μόνη της. Ήταν τρομακτικό και είμαστε τυχερές που ζούμε», σχολίασαν οι Αγγλίδες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.