Καταστηματάρχης έσωσε ηλικιωμένη που την παρέσυραν τα ορμητικά νερά (VIDEO)
Όλα συνέβησαν την Τετάρτη (24/8) λίγο μετά τις 12 όταν η ηλικιωμένη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο της οδού Βυζαντίου στο Κερατσίνι, αλλά λόγω των ορμητικών νερών, είχαν δημιουργηθεί χείμαρροι, έχασε την ισορροπία της, έπεσε με σφοδρότητα στο έδαφος και τραυματίστηκε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ιδιοκτήτης του καφέ που είναι δίπλα στον δρόμο, με μια αστραπιαία κίνηση έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να βοηθήσει την γυναίκα και να αποτρέψει τα χειρότερα.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
«Έκανα ότι μου είπε η συνείδηση μου»
Το περιστατικό καταγράφηκε από την κλειστή κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει στον δημοσιογράφο του Alpha πως δεν έκανε τίποτα παραπάνω από αυτό που του έλεγε η συνείδησή του, δηλαδή να βρεθεί δίπλα σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο που είχε πραγματικά ανάγκη.

«Βλέπω μια κυρία που ήθελε να βγει στον δρόμο, της είπαμε να μην κατέβει, δύο κύριοι που ήταν εδώ της επέμεναν να μην το κάνει, η κυρία με τη θέλησή της προχώρησε – έπρεπε να περιμένει να κοπάσει η καταιγίδα κατά τη γνώμη μου, όπως καθόμασταν όλοι στο πεζοδρόμιο. Όταν την είδα να πέφτει δεν το σκέφτηκα καθόλου.

Το νερό ήταν γύρω στους 30 με 40 πόντους, αλλά επειδή είναι κατηφορικός ο δρόμος είχε μεγάλη ορμή και πατώντας το ένα πόδι έχασε την ισορροπία της.

Έπεσε κάτω και την έσερνε το νερό με την ορμή. Πρόλαβα εγώ, οι δύο κύριοι που ήταν εδώ τα έχασαν, σάστισαν, εγώ ήμουν πιο ψύχραιμος και ευτυχώς την σταμάτησα προτού τραυματιστεί και πριν την βγάλει το νερό στη Λεωφόρο Δημοκρατίας»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.