Κούγιας: «Άλλος κλωτσά τη Βαρβάρα Κίρκη στο βίντεο, γόνος εύπορης οικογένειας»




Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την καταγγελία κατά του γνωστού τραγουδιστή.

Η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

“Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή” είπε ο κ. Κούγιας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης είπε “ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών”.



“Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης τη χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε, στο βίντεο που διακινεί στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μία σκιά δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο” και επεσήμανε “στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη”.

“Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε” είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Βαρβάρα Κίρκη “Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1.30 τα ξημερώματα”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.