Aνδρέας Κονδύλης: Ρεκόρ συμμετοχών στο πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη”





Δεύτερη εβδομάδα για το πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου “Κατασκήνωση στην πόλη” (summer camp) και η συμμετοχή των μικρών Αλιμιωτών έχει σπάσει κάθε ρεκόρ!
Περισσότερα από 600 παιδιά φέτος συμμετέχουν στο πρόγραμμα, που ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου 2022. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του camp! “Η καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση στην πόλη μας απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως και 12 ετών” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης “Τα παιδιά φιλοξενούνται σε σχολεία και χώρους αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου μας, περνώντας όμορφα, παίζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας, δημιουργώντας.
Αθλητισμός, ζωγραφική, κατασκευές, προβολές ταινιών, ομαδικά παιχνίδια, μουσική, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις Καραγκιόζη και πολλά πολλά ακόμα, γεμίζουν όμορφα, ευχάριστα και δημιουργικά τη μέρα όλων των παιδιών, που κάνουν θερινή “κατασκήνωση” στην πόλη μας!!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι, καθώς η “κατασκήνωση στην πόλη” έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών μας, με την υπεύθυνη, οργανωμένη και μεθοδική δουλειά που γίνεται κάθε καλοκαίρι.
Ταυτόχρονα είμαστε πολύ χαρούμενοι που διευκολύνουμε εκατοντάδες οικογένειες εργαζόμενων γονέων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε ευχάριστο, δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον σε κάθε ένα παιδί και την παρέα του, ώστε να περνάνε ωραία στις διακοπές τους!
Ευχαριστώ θερμά τις δασκάλες, εμψυχωτές, τους συνεργάτες μου και όλο το προσωπικό (διοικητικοί, καθαριότητα κ.λπ.) που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα παιδιά μας.
Δείτε τις φωτογραφίες για να πάρετε μία μικρή γεύση από το πώς περνάνε τα Αλιμιωτάκια το καλοκαίρι τους στην κατασκήνωση στην πόλη μας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.