Σε εκδήλωση στον Άλιμο ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν φίλοι του, στον Άλιμο, βρέθηκε την Τετάρτη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Στην εκδήλωση στην οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.500 άτομα, ο υπουργός στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο του και στις προσπάθειές του για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής που βασικό στοιχείο έχει την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας.

Αρχικά μίλησε για την θητεία του στο Υπουργείο Εσωτερικών και τις σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις που έγιναν κατά την θητεία του και για τις οποίες όπως έχει δηλώσει αισθάνεται υπερήφανος. Το εμβληματικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που άνοιξε το δρόμο στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να προχωρήσουν σε έργα πνοής, την ψήφο των αποδήμων και την κυβερνησιμότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε θέμα ασφαλείας μιλώντας για την θωράκιση των συνόρων της χώρας, την μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας (ληστείες-διαρρήξεις), στην αύξηση της αστυνομική παρουσίας στις γειτονιές με ψηφιοποίηση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, την βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ και στις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, τους ελέγχους της Τροχαίας για την οδική ασφάλεια και τις νέες μορφές παραβατικότητας.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος απηύθυνε κάλεσμα ενότητας στον κόσμος της ΝΔ υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η βάση της παράταξης έτσι ώστε να μην ξαναγυρίσουμε ποτέ στην εποχή της αστάθειας. Επεσήμανε, ότι η αυτοδυναμία είναι εφικτός στόχος καθώς οι Έλληνες γνωρίζουν ότι σε καιρούς πρωτοφανών διεθνών κρίσεων και απειλών, η χώρα χρειάζεται το σταθερό χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι και σωστό προσανατολισμό στην πυξίδα.
Ο κ. Θεοδωρικάκος όπως είναι ήδη γνωστό με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.