«Αρένα» με ανήλικους στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)




Είναι μαθητές 14 και 15 ετών ….Και έδωσαν «ραντεβού» για να παίξουν άγριο ξύλο προκειμένου να… λύσουν με αυτό τον τρόπο τις όποιες διαφορές τους. Σημείο συνάντησης πεζοδρόμος έξω από Δημοτικό σχολείο στον Άγιο Δημήτριο .

Οι φίλοι των δύο άγουρων μελών των συμμοριών έχουν δημιουργήσει αρένα γύρω από τους δυο νεαρούς. Τους επευφημούν, δίνουν οδηγίες για πιο άγριο ξύλο. Προτρέπουν για κλωτσίδια στο κεφάλι καθώς στέκονται και βιντεοσκοπούν το άγριο θέαμα λες και βρίσκονται σε Ρωμαϊκή αρένα.
Κάποιοι από αυτούς ανεβάζουν αποσπάσματα από το άγριο ξύλο στα social media προς επίδειξη δύναμης.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία και έφτασαν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προχώρησαν σε προσαγωγές, ωστόσο φαίνεται ότι οι ανήλικοι δεν πτοήθηκαν αφού έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε άλλο σημείο.

Μετά από 3 ημέρες καταγράφηκε κι άλλο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην ίδια περιοχή που έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με τον ίδιο τρόπο. Το ξύλο κατέληξε σε άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων με αποτέλεσμα δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 15 ετών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.



Τα ραντεβού ξύλου μεταξύ ανήλικων παιδιών τείνουν να γίνουν κακή και επικίνδυνη «μόδα» . Το σκηνικό τρόμου από το ρινγκ των δρόμων μεταφέρεται σε δημόσια θέα στα social media. Πηγή: megatv.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.