Άλιμος: Καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη αρώματα και χρώματα της λυρικής τέχνης (VIDEO)




Μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη αρώματα και χρώματα της λυρικής τέχνης, πέρασαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στο ανοιχτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη” στο Άνω Καλαμάκι.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΛΥΡΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ» που συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Αλίμου, Π.Φαλήρου και Καλλιθέας με την Εθνική Λυρική Σκηνή, η Μαρία Ηλιάνα Κατσούρα και ο Νικόλας Καραγκιαούρης ερμήνευσαν άριες και ντουέτα από δημοφιλείς όπερες, καθώς και κλασικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών της όπερας και όχι μόνο.
Το πρόγραμμα της συναυλίας, ένα λυρικό ταξίδι από το μπελ κάντο στο σήμερα, περιλάμβανε άριες από όπερες των Βέρντι, Μπελλίνι, Ντονιτσέττι, Πουτσίνι, Μπιζέ, μεταξύ άλλων, καθώς και υπέροχες μελωδίες της ιταλικής canzonetta. Τους δύο αξιόλογους λυρικούς ερμηνευτές, συνόδευε το διακεκριμένο κουαρτέτο εγχόρδων L’Anima.

“Εκπληκτική η αποψινή παράσταση όπερας στο ανοιχτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη” στο Άνω Καλαμάκι, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή” έγραψε ενθουσιασμένος ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης:

Εκπληκτική η αποψινή παράσταση όπερας στο ανοιχτό θέατρο "Μαίρη Αρώνη" στο Άνω Καλαμάκι, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή!



Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κονδύλης στις Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.