Βίντεο-ντοκουμέντο: Διαρρήκτες – αναρριχητές «χτύπησαν» σπίτι στον Άλιμο!
Ένα ακόμη περιστατικό απόπειρας διάρρηξης σε σπίτι στον Άλιμο όπως φαίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Law and Order, με δύο κακοποιούς να επιχειρούν να εισέλθουν εντός της οικίας σκαρφαλώνοντας από τα κάγκελα.

Για το θέμα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες στο αμέσως επόμενο διάστημα, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στο L&O, ότι «έχουμε να κάνουμε και αυτή τη φορά με γνωστούς Ρομά από την Δυτική Αττική».

Να σημειωθεί, ότι το Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας κυριολεκτικά έχει «πάρει φωτιά» από καταγγελίες για κλοπές και διαρρήξεις μιας και όσο ανοίγει ο καιρός.. άλλο τόσο ανοίγει και η «όρεξη» των εγκληματιών για νέες κλοπές, σε εξοχικά, χαμηλά σπίτια και απομακρυσμένες κατοικίες που μένουν κυρίως ηλικιωμένοι.

Το Law and Order επικοινώνησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι υποστήριξαν ότι «καθημερινά ακούμε για τέτοιες κλοπές στη περιοχή, αλλά και σε γειτονικές. Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.».Υπό αυτό το πρίσμα και αυτό το περιστατικό αναδεικνύει την θρασύτητα των κακοποιών, την μεθοδολογία και φυσικά τους γνωστούς Ρομά που πρωί μεσημέρι βράδυ κάνουν επιδρομές σε σπίτια ανθρώπων που είτε είναι στις δουλειές, είτε ως ανήμποροι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να προβάλουν αντιστάσεις και να προφυλαχθούν επαρκώς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η υπόθεση είναι «ενεργή» μιας και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχαμε άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.