Nέα Σμύρνη – Σεμινάριο: «Εκτέλεση Ηλεκτρονικών Τραπεζικών Συναλλαγών ebanking»




H Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» διοργανώνουν κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων για την ενημέρωση ενηλίκων (18+) γονέων και κηδεμόνων, στελεχών της δημόσιας και τοπικής διοίκησης αλλά και του ιδιωτικού τομέα, επιχειρηματιών, μελών οργανώσεων του ευρύτερου τομέα και όλων των δημοτών, σχετικά με υπηρεσίες, εργαλεία και μεθόδους για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 στις 18:00 4ο Webinar του 2ου κύκλου με θέμα «Εκτέλεση Ηλεκτρονικών Τραπεζικών Συναλλαγών ebanking» στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του Ψηφιακού Εγγραμματισμού.

Κεντρικός εισηγητής είναι ο κ. Παναγιωτίδης Βασίλειος, Διευθυντής στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Όσοι επιθυμούν να βρεθούν μαζί μας, παρακαλούμε όπως κάνετε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα:https://tinyurl.com/digitalattikiΗ συμμετοχή στο συγκεκριμένο webinar είναι ανοικτή σε όλους τους δημότες και η παρακολούθησή του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου. Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.